Søndagsbekendelser

Long time no see. Den anden dag havde jeg et øjeblik, hvor jeg tænkte tilbage på bloggen gennem alle årene. Heriblandt hvad jeg mest af alt har nydt at dele ud af. Udover guides og gode anbefalinger, tænker jeg altid på mine søndagsbekendelser, der var en fast del af bloggen i flere år.

Jeg nåede dog til et punkt, hvor det blev for låst og hvor jeg ikke altid havde noget at dele med jer, når det blev søndag. Man er vel blot et menneske. Jeg vil dog rigtig gerne have søndagsbekendelserne tilbage på domænet, men kun når jeg har noget på hjertet. Så hvis I kan leve med det, er jeg mere end glad.

Jeg håber også I endnu engang vil tage godt imod den her type indlæg. I har altid været så søde til at involvere jer, når jeg delte personlige tanker om løst og fast. Det er altid langt mere hyggeligt, når der er feedback i den anden ende.

Og nu til ugens søndagsbekendelser..

Jeg bruger stadigvæk NEM ID. Som i det fysiske af slagsen, der ligger i pungen og skal findes frem hver eneste gang. Er jeg den eneste? Ret besværligt, men jeg er bare ikke der endnu, hvor jeg har App’en. Det samme skete med mit Dankort, da man kunne begynde at scanne dem ved betaling frem for at stikke kortet ind og trykke koden. Det tog mig flere år før jeg var klar til det “store” skridt. På nogle områder føler jeg mig som en ældre dame, der bekæmper den nye teknologi, hvilket er ret ironisk i og med jeg lever af at være online.

Lytter I med til Gåsehud podcast? Hvis I ikke ved hvad jeg taler om, så læs endelig det her indlæg. Det er et podcast om det overnaturlige, som jeg har sammen med Michelle fra Stonemuse. Vi udgav afsnit 9 i tirsdags, der omhandlede hjemsøgte steder i Danmark, hvoraf jeg har en personlig tilknytning til et af stederne. På tirsdag udkommer episode 10, og så er vi faktisk et sted, hvor vi skal finde ud af fremtiden. Det kan sagtens være jeg fortsætter alene, og ellers får jeg Rasmus ombord, som en modpol til mit naive sind, haha.

De der fodmasker, der får huden til at skalle.. De er jo for vilde! Det virker virkelig, men kan det passe man altid skal igennem 14 dages afskalning hver gang? Det er så voldsomt, at man nærmest ikke kan tage til yoga i to uger. Der må være en bedre løsning?

Jeg kan ikke styre mig, når der kommer is på bordet. Jeg deler helst ikke. Punktum. Jeg vil bare gerne have min egen bøtte. Der er næsten ikke noget værre end når man er nødsaget til at hælde det over i skål. Det smager jo en million gange bedre fra bøtten med en ske.

Jeg har set tre sæsoner af Love Island UK på under seks måneder. Nogle af sæsonerne er der altså 50 afsnit i. Hvordan kan det overhovedet lade sig gøre? Jeg har jo to børn? Måske har jeg ikke fulgt med i alle afsnittene, men det har nærmest fungeret som “baggrundsmusik” til alt hvad jeg har foretaget mig. Og det vigtigste spørgsmål.. Hvornår kan jeg se sæson 4 i Danmark?

Jeg springer ofte over hvor gærdet er lavest. Ikke arbejdsmæssigt, men både træning, oprydning og madmæssigt. Jeg vil gerne have resultaterne og det færdige arbejde, men jeg kan simpelthen ikke samle mig. På det punkt er det meget godt jeg har Rasmus til lige at hive mig op.

Det er ret skørt, hvor farveglad jeg er blevet det seneste år. Hvis man kigger herinde og går lidt tilbage i arkiverne, var det altså ikke tilfældet for nogle år tilbage. Tværtimod. Gad vide om den her farvetrend er kommet for at blive eller hvordan man har det om nogle år? Måske kommer der en back to basic og neutrale-farver-fase igen.

Vi har en uges ferie til maj, og den overvejer vi kraftigt at bruge i Rom hos min familie. Faktisk er jeg allerede ved at klikke flybilletterne hjem. Jeg ved godt det er den helt store klimadiskussion lige nu. Igen. For det første er det kun en realitet 1-2 gange om året i vores familie. Derudover ejer vi ingen bil, og har ikke gjort det siden 2015. Vi spiser også primært plantebaseret herhjemme. Allerede nu føler jeg at jeg lyder som en stor undskyldning for mig selv, og det gider jeg ikke. Jeg vil gerne se min familie i Italien, og vi kommer hverken til at køre (i den bil vi alligevel ikke har) eller tage toget med små børn. Jeg interesserer mig for klimaet, og tager mange daglige valg, men bare fordi jeg ikke deler dem herinde, betyder det ikke jeg ikke prioriterer det på den måde, der giver mening for os.

Fordi I er så monsterrare, har jeg netop skudt det her igang. Til jer fra mig.

Vil du dele dine søndagsbekendelser med mig?

Husk du altid kan læse alle mine andre søndagsbekendelser her. Jeg har udgivet, ikke mindre end, 83 af dem gennem tiden. God søndag!

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

 1. Jaaa, elsker søndagsbekendelser, er glad for, de er tilbage! 😍👏🏼
  Og jeg er helt okay med, de kun er der, når du har noget på hjerte. Du skal skrive om det, du har lyst til ❤️

  1. Dejligt at høre! Glæder mig også til at få dem tilbage som en fast del af bloggen igen 👏🏻

 2. Hejsa!
  Begyndte i sidste uge at følge med i din blog og elsker virkelig dine indlæg! Alt fra det inspiration til det basale hverdagsbøvl som vi alle oplever.

  I forhold til klimadiskussionen vil jeg gerne indskyde en kommentar. Jeg er helt på bølgelængde med dig! Vi skal alle gøre vores del for at hjælpe, om det er via den mad vi spiser, affaldssortering eller hvorledes, men vi kan samtidig heller ikke sætte vores liv på pause. Hvis du gerne vil besøge din familie i Italien, så skal du gøre det! Der skal ikke være nogen tvivl i dig om det er ok at gøre. Hvis du rejste hver uge med fly, så ville jeg måske overveje toget 😉

  Rigtig god mandag og glæder mig til dit næste indlæg!

  1. Sikke en dejlig besked på en solrig mandag 💛 Nogle gange glemmer jeg, at der er nye der finder vej herind, men hvor er jeg glad for det! Mange gange velkommen. Jeg håber du vil nyde at bruge din tid på min blog.

   Og du har helt ret! Nogle gange, og især i de her tider, føler man et enormt ansvar i forhold til kloden. Det er jo i og for sig godt, men samtidigt er det svært ikke at fejle. Om det er flybilletterne, to-go koppen fra kaffestedet eller noget tredje. Man kan nemt komme til at slå sig selv oveni hovedet hele tiden og føle man ikke gør nok. Men jeg vil nyde at skulle se min familie til maj uden dårlig samvittighed. Tak for lige at minde mig om det 😍

   Rigtig god og solrig mandag ☀️

 3. Mht tog, så er det ellers en fed måde at rejse på. Specielt hvis man har egen sove-kupé. Hvis man ikke vil flyve er det et godt alternativ. Et andet alternativ er at køre (i den bil I ikke har) til Hamburg, og køre den ombord på bil-toget. Derefter sætter I jer ind i jeres egen kupé, hvor sæderne kan laves om til senge og bliver redt af en konduktør (helt ligesom i Orientekspressen 😃) ved sengetid og kl 06.00 bliver der serveret morgenmad på sengen. Kl 07 lander man i Lörrach som ligger på triogrænsen mellem Tyskland, Schweiz og Frankrig (så kan man nå tre lande på én time. Det plejer ungerne at synes er megasjovt)
  https://www.urlaubs-express.de/?lang=en%3Fgclid%3DCj0KCQjwpsLkBRDpARIsAKoYI8yoTAlRia7tkGeew32jQgRkLScJExOiU3vz59v5rkFdigbF5l5DpA8aAk7jEALw_wcB&cn-reloaded=1

  1. Jeg ELSKER tog normalt. Det virkede bare uoverskueligt med en baby, men når du siger det sådan lyder det faktisk meget tiltalende og hyggeligt. Biltog? Jeg føler en helt ny verden har åbnet sig for mig 😍