Click. Read. Love

Glædelig lørdag! Hvad har I af planer? Vin og dans? Kaffe og søvn? Eller noget tredje? Vi har de vildeste planer, da den her weekend er årets højdepunkt. I hvert fald hvis man spørger Sylvester. Jer med børn ved nok godt, hvad jeg taler om.

Det er nemlig blevet tid til børnenes MGP. Sylvester har bingewatchet tidligere sæsoner de sidste 6 måneder, og hvis jeg skal høre frikvarter sangen én gang til, tjekker jeg ind på det nærmeste hotel. Men det er også sødt. Han drømmer om at stå på scenen en dag og synge sin egen sang, hvilket er ret skørt, når man tænker på hvor kamerasky den dreng er.

Læs også:
Delihood har taget bæredygtighed og no waste til et helt nyt niveau
Netflix dokumentar guiden: De her dokumentarer SKAL du se

Han synes i alle tilfælde det er det sejeste program i verden. Det skal ikke gå ubemærket hen. Vi har købt ind til aftensmad, chips, popcorn, cola og slik. Vi skal også have fat i nogle balloner og guirlander. I aften er en sand børnefest, og vi glæder os til at hoppe i dynerne kl. 20 og høre de mange sange. Det er altså en af de mange fordele ved større børn. Deres entusiasme er til at tage og føle på.

Ligesom sidste weekend vil jeg dele ugens klikbare tips. Dvs. alt det jeg har læst, som har fanget min opmærksomhed. Hvis I selv ligger inde med et godt tip, enten til noget man skal læse, se eller besøge, så smid det min vej og jeg opdaterer listen.

Det her er muligvis noget af det mest syrede jeg nogensinde har læst #takforkaffe

Der tikkede en kommentar ind til et flere år gammelt indlæg i går. Jeg græd lidt, da jeg genlæste indlægget. Kvinder er bare seje.

Årets pressefoto er netop afgjort, og det er interessant læsning og ikke mindst billeder. Jeg elsker pressefotos og historien bag. Udstillingen kan ses på Den Sorte Diamant nu.

Du SKAL se The Ted Bundy Tapes dokumentar på Netflix. Det er langt ude, hvor manipulerende han faktisk var. Ret skræmmende, men også ret interessant at få et kig ind bag manden, der er kendt som en af de værste seriemordere i vores tid.

Den her nye platform er GENIAL for alle dem, der vil bekæmpe madspild, leve mere bæredygtigt eller bare spise godt til færre penge. Hvis du er træt af dyr takeaway, kan du bestille din mad fra de mange hjemmekokke i stedet. Eller hvis du selv laver meget mad, kan du tjene lidt penge ved at sætte det til salg. Jeg afhentede 6 (!!) kardemommesnurrer på Nørrebro den anden dag til 25 kr. De smagte seriøst bedre end bagerens. Jeg skriver et indlæg om tiltaget en af de kommende dage (reklame/kommende samarbejde). Her i starten er det kun i Kbh, men med tiden, og hvis det får ben at gå på, kommer det til hele landet. Lad os krydse alt for det.

Rigtig god og rar lørdag til jer alle

Fik du ikke læst sidste uges click. read. love, så læs med her. Jeg anbefalede en (uhyggelig) artikel om elevatorspillet samt en feelgood profil, der altid giver mig et smil på læben. For bare at nævne et par få.

Skriv en kommentar