Click. Read. Love

Efter det der virkede som verdens længste uge, er jeg ret glad for jeg endelig kan byde lørdag og weekenden velkommen. Alle er hjemme, og det giver mig mulighed for at indhente nogle af de hængepartier jeg har. Men først starter jeg med det sjove, og det jeg elsker allermest. Bloggen. Derefter kan jeg kigge på kvitteringer og få svaret på et par vigtige mails.

Mit nyeste tiltag på bloggen, som jeg kan byde velkommen for tredje gang, og som I tilmed har taget så pænt imod. Click. Read. Love. Det tvinger mig til at granske mit hoved for alle de ting, jeg har set, læst eller lyttet til i den seneste uge, som har gjort mig glad eller underholdt mig.

Og nej, jeg kommer ikke til at nævne Ghita interviewet. Jeg synes det har fået alt for meget eksponering på det forkerte grundlag. Vi ved ikke hvad der ligger bag de udtalelser eller hvordan hun har det. Jeg har ikke selv lyttet til det pågældende podcast, da jeg kan fornemme på andre, at det nok ikke ville stille andre behov end min nysgerrighed.

Til gengæld vil jeg elske at kaste lidt fokus på nedenstående.

INFLUENCER podcast af Louise Tårnhøj og Camilla Stemann har taget influencerbranchen med storm. Det er enormt lærerigt på en måde, hvor der ikke peges fingre af nogen. Jeg bliver klogere på alt, og det er spændende at høre hvordan andre ser potentialet og fremtiden. Især når man lever af det, som mange efterhånden gør. Nu kender jeg også Camilla privat, og hun er simpelthen et af de rareste og mest positive mennesker jeg kender. Mikset mellem de to værter fungerer rigtig godt. Giv det et lyt.

The Secret er en dokumentar, bog og bevægelse, der har taget verden med storm siden start 00’erne. Jeg har haft bogen længe, men det var først for nogle uger siden jeg dykkede ned i det. Hvad end man tænker om det, så gav det mig en masse brugbare værktøjer. I bund og grund handler det hele om vores mindset, og jeg har haft nogle ret syrede oplevelser på baggrund af hele den her law of attraction, som The Secret taler om. Kender I til det?

Det er lørdag formiddag og vi har en hel weekend foran os. Hvad bedre end at bruge tiden på at blive rørt, underholdt og klogere ved at se de her geniale dokumentarer? I er rigtig mange, der allerede har dykket ned i nogle af dem, og jeg er bare så glad for I kan bruge mine anbefalinger. Dem kommer der mange flere af løbende.

Jeg er med på afskårne blomster ikke er den mest bæredygtige løsning, men når nu man kan få fine blomster fra Queen Flowers i Rema 1000 samt på deres website, der holder i en måned, giver det da mening? Jeg ved ikke om det er blomstertypen, men de holder bare. Den buket jeg købte til 50 kr. i supermarkedet for snart en måned siden, står stadigvæk. De tilbyder også en abonnementsløsning, så man hver måned kan få en ny buket. Her kan jeg da være med prismæssigt.

Gåsehud podcast, der på mange måder er mit hjertebarn, og som jeg nu kører videre selv, går en spændende fremtid i møde med ny samarbejdspartner. Hvis du endnu ikke har lyttet med, så kan du gøre det via din podcast app eller Spotify. Jeg elsker at dykke ned i det overnaturlige. Det er som om jeg hver uge skal forberede mig til en eksamen, jeg virkelig godt kan lide.

Læs det første Click. Read. Love her og det andet indlæg her. Og del endelig jeres bedste tips, måske endda til noget du selv står bag, som jeg skal kigge nærmere på?

Ha’ en vidunderlig lørdag med masser af god energi og glæde!

Skriv en kommentar