En uge i underskud

Annonce

Simple Feast
Annonce for Simple Feast

Det her har været en uge i underskud. Det er enden på 6 ugers skoleforløb, hvor jeg har taget den primære tjans herhjemme, men også afslutning på en periode med operation, to ugers sygdom og udviklingsspring. Det har været hårdt for alle parter.

Selvfølgelig slutter vi ugen med manér. Kan I huske jeg sagde Nola var begyndt at sove igennem? Jeg sagde det for tidligt, og man burde jo heller ikke jinxe det. Hendes nye ting er at vågne ved en 22-23 tiden og være vågen i flere timer. Når hun så endelig sover, vågner hun alligevel konstant og er pylret. Det er en fase, I know, men ikke desto mindre en hård én af slagsen.

Simple Feast

Simple Feast

I dag har jeg således klaret mig på 5 timers afbrudt søvn. Udover søvnmangel, er jeg bare lidt ved siden af mig selv og overskuddet er væk. Derfor har det også været kærkomment med måltidskasser, som vi er startet med igen.

Simple Feast har nemlig ENDELIG lanceret deres Family Feast kasse, og det faldt heldigvis sammen med den hårdeste uge hidtil på hjemmefronten. Tal lige om god timing.

Simple Feast

Til de af jer, der ikke kender Simple Feast, selvom jeg tænker de fleste efterhånden enten har prøvet det eller kender nogen, der har, så er det økologiske og grønne måltidskasser. Dvs. man kan enten få en vegetarisk eller vegansk udgave med fokus på nærende og smagfulde måltider.

Vi har tidligere haft deres Green Feast måltidskasse på abonnement (på egen regning), og selvom vi var glade for den, var det ikke altid Sylvester var lige begejstret.

Simple Feast

^Veggie-burger med sprøde polentakugler

Derfor er jeg også ekstra glad for de har udviklet en løsning, der tænker de små børn ind i maden. Fokus er stadigvæk på at få en masse grønt, men med udgangspunkt i klassiske børneretter. Bare med et twist.

Således har den seneste uge budt på grøntsagsdeller og bulgursalat, veggie-burgers og senest i går aftes et vegetarisk take på shepherd’s pie.

Simple Feast

Simple Feast

^ Shepherd’s pie med kartoffelmos og spidskålssalat

Jeg elsker at vi er garanteret et godt aftensmåltid 3 dage om ugen uden vi skal bekymre os om at handle ind eller bruge lang tid på forberedelse. Hver dag er portionsanrettet, så det er bare at åbne op for pakkerne, varme nogle ting og dække bordet. Nemmere bliver det ikke.

Jeg vil desuden gerne slå et slag for klimaet, hvis det er en mærkesag for dig. Udover man undværer kødet nogle dage om ugen, så er indpakningen lavet af bæredygtigt emballage. Der er ingen flamingokasser eller plastik, og ALT er bionedbrydeligt. Der er tilmed ingen madspild, og alt kan bruges eller gemmes til frokost dagen efter.

Simple Feast

^ Sprøde pakora med stegt courgette, lun bulgur, peberfrugt og tomatdressing

Lige nu kan man vælge mellem Green Feast måltidskassen (både vegetarisk og vegansk afhængig af hvad man er til) samt Family Feast kassen, som vi får hver uge. Familiekassen kan også vælges både i den vegetariske og veganske udgave.

Hvis du bruger koden Danica10, får du 10 % på din første måltidskasse (uanset hvilken slags eller størrelse). Vi har deres app, og her kan vi nemt sætte det i bero, hvis vi eksempelvis er ude at rejse eller har mange planer i løbet af ugen. Man kan også se kommende menuer og hente opskrifterne ned, hvis man gerne vil gentage et af de gode festmåltider.

Simple Feast

Således blev en presset uge lidt bedre. Jeg glæder mig i alle tilfælde til at se hvad de kommende uger byder på. Jeg plejer at dele aftensmaden henne på mine stories, så smut endelig forbi, hvis du vil se hvad vi spiser herhjemme. Og ja, Nola nyder også godt af kassen. Vi har valgt kassen til 2-3 mennesker, og det passer fint til os fire, da de to yngste ikke spiser lige så meget som os.

Ha’ en dejlig torsdag!

Og nu du er her, og måske ikke helt er med på hvorfor de her seks uger trækker tænder ud, ligger der en forklaring her

Skriv en kommentar