Mandagsbekendelser

Standard dag på barselskontoret #ellernoget

Glædelig mandag! Med søndagsbekendelser i mandagsklæder. De sidste 9 dage med sygdom har taget hårdt på os alle, så jeg er bagud med det meste. Og det er så ærligt, når søndagsbekendelser bliver droppet bare fordi det ikke er søndag længere. Så i dag tager vi dem i en særudgave.

Jeg føler det er hundrede år siden jeg sidst har talt med jer. Altså det er det jo ikke, men det er ikke meget tid jeg har haft til mine kanaler, og så bliver jeg lidt trist, da det ligesom er grundstenen i alt der jeg gør. Kontakten, kommunikationen og den gensidige inspiration.

Jeg glæder mig sådan til at kunne planlægge mine arbejdsdage lidt bedre, så jeg ikke sidder med det hver aften, når familien også har tid til mig. Så snart vi er tilbage i det vante skema igen, booker jeg deciderede arbejdsdage ind i kalenderen og gerne ude af huset, så jeg kan få min frihedsfølelse tilbage. Det var altså det bedste ved at betale for en kontorplads. Når jeg kom hjem havde jeg rigtigt fri. Jeg tog som regel ikke fra kontoret før alt var færdiggjort og jeg med god samvittighed kunne smutte hjem.

Inden jeg går ind i en lang smøre om frihed, kontorpladser og mit meget lidt begivenhedsrige liv de sidste 9 dage, smutter jeg direkte til ugens søndagsbekendelser mandagsbekendelser.

.. Det var den varmeste februar måned, og derefter blev det den mest regnfulde marts måned. Hvad bliver det næste? Den mest blæsende april? Den koldeste maj? Det er skørt, hvordan vi mennesker er så afhængige af vejret. Hver morgen tjekker jeg min app. Skal jeg have regntøj på? Hvad med børnene? Regnslag på klapvogen? Praktisk eller pænt? Som regel holder det ikke stik, og vi fanges enten i en byge eller alt for varmt tøj. Det vidner i den grad om et simpelt liv herhjemme med daglige gåture og aflevering af skolebarn.

.. Jeg glæder mig virkelig til at se hvad fremtiden bringer. Om det er som fortsat selvstændig eller på sigt med et spændende job igen? Jeg er en af dem, der ikke har en pension endnu, og det er ikke holdbart. Det er 100 % på min to do i år, og noget jeg “savner” fra større virksomheder, hvor det hele kører automatisk. Er der nogle selvstændige på linjen? Hvad har I gjort med pension? Er I igang? Det kan godt stresse mig lidt jeg ikke allerede har en velkørende pension, der bare vokser og vokser, som andre normale mennesker ofte har.

.. Selvom det var virkelig synd for Nola, at hun var ramt af sygdom, var det også lidt hyggeligt at finde tilbage til den der nyfødtagtige symbiose. Hun hang på os 24/7, og alle lure blev taget på brystet. Udover vi bare var sammen, og ingen planer havde, nåede jeg også se en masse dokumentarer. Jeg lavede faktisk helt og aldeles ingenting udover at være sammen med hende. Min lille store pige.

.. Jeg ved ikke hvad der sker med vores gulvvarme herhjemme. I stuen er der tropiske tilstande og på badeværelset mere Antarktisk. Gulvvarme er smart, ja, og man sparer penge på årsbasis, men det har aldrig fungeret 100 % i de år vi har boet her. Så nu har vi bare lært at leve med charmen og at alle folk kommentarer på det tropiske indeklima. Der er en grund til børnene altid render rundt i meget lidt tøj.

.. Jeg styrtede på dagens løbetur. Lige foran Lagkagehuset. I myldretiden. Gudskelov min veninde løb sammen med mig, da det ellers havde været endnu mere pinligt. Og så fik jeg også lige en lettere forstuvet hånd i gave. Tak. Bare tak, univers.

.. Kan man miste sin rytme med årene? Jeg var ude at danse i weekenden. På et rigtig diskotek. Men det er desværre som om min krop har mistet sin rytme. Og jeg kender heller ikke den nye musik. Det er alligevel skørt, hvor hurtigt man bliver gammel, når man står lige op af de helt unge mennesker.

.. ENDELIG har Lagkagehuset fået en god kaffe. Jeg er ellers styret udenom deres kaffe i mange år, hvilket gjorde det lidt besværligt, da jeg helst vil have deres kager. Nu kan jeg få det hele samme sted. Optur!

.. Jeg er altså lidt stolt. Jeg ved godt det ikke er alle jer, der lytter med til mit podcast, men det er netop blevet en del af 24/7, hvilket er stort for mig. De har bl.a. også Mørkeland, som nærmest alle, der lytter til podcasts, kender i dag, og jeg håber selvfølgelig det betyder, at en masse nye mennesker finder vej derind og giver det et lyt.

Jeg vil elske at høre jeres tanker om ovenstående.. Eller bare nogle bekendelser, som I måske vil dele med mig? Jeg har brug for at tale med nogle voksne mennesker igen, haha!

Og til de af jer, der ikke magter andet end at stene serier, så får I lige den her fra mig #selvtak

Skriv en kommentar

 

8 kommentarer

 1. Jeg kan genkende flere punkter 🙂 undtagen det med styrt. Håber du er ok, jeg kom til at grine lidt undervejs da jeg læste bekendelserne – især over det med rytmen. Jeg har i mange år set mig selv som “ung med de unge”, men efterhånden går det op for mig, at det er jeg ikke længere. Jeg er blevet alt for gammelklog at høre på.

  Kunne i øvrigt godt tænke mig at høre din opfattelse af og mening om “the secret”, hvis du skulle have lyst til at dele et indlæg om det 🙂

  1. Ja, hvad sker der? Som om al rytme er blevet taget fra en. Følte mig lidt dum og malplaceret 🙈

   God idé! Jeg overvejer det også. Jeg skal bare lige finde ud af hvordan jeg gør det uden det bliver for langhåret. Enten elsker eller hader man det. Har du brugt metoden?

   1. Nu er udsendelsen virkelig amerikansk, så jeg har prøvet at finde nogle fokuspunkter, som jeg mentalt arbejder på. Men det er rigtig svært, da jeg er særdeles god til at se begrænsninger fremfor at fokusere på det, jeg helst ser sker i mit liv. Jeg begrænser med andre ord mig selv – nok som mange andre også gør. Derfor kunne jeg godt tænke mig input fra andre. Hvad fokuserer man på, når de dårlige tanker dukker op? Accepterer dem ja, men hvad så bagefter 🙂

    1. Den er nemlig MEGET amerikansk, men den fangede mig alligevel. Jeg kunne virkelig bruge det til noget. Som dig har jeg også svært ved det, da det bare er nemmere at blive negativ eller brokke sig. Det skal jeg arbejde med.

     Jeg vil gerne skrive et indlæg om det, når jeg har prøvet det af lidt mere. Den dag, hvor jeg så dokumentaren, skete der virkelig nogle underlige (og gode ting). Måske lagde jeg bare mere mærke til dem, men ikke desto mindre gav de mig en bedre dag end jeg har haft længe, og det alene er nok til jeg vil gøre mig mere i det.

 2. Åh suk – pension… og jeg er altså ALT for gammel til ikke at have tjek på det. Tænker at huset må være min pensionsopsparing, og så må jeg bo i sommerhuset. Heller ikke nogen skidt løsning, men temmelig utjekket.

  1. At eje et hus tænker jeg er en god investering. Jeg ejer ingenting 🙈 Jeg må finde en løsning og gerne i år 😅

 3. Mht pension, har min mand, som er selvstændig, tegnet pension hos Danica Pension. De sender en mand ud, som gennemgår det hele med dig, og regner sig frem til, hvor meget du skal indbetale hver måned for, at have det du vil, når du når de 80 (som du nok skal være når du, du unge menneske, skal på pension) 😱😱😱
  Det er smart og navnet huer dig vel nok 😂😂
  Gør det. Så er du dækket ind.
  Du kan checke din pension nu på http://www.pensionsinfo.dk for at se hvad dine tidligere arbejdsgivere evt har indbetalt til din pension. Held og lykke med det.

  1. Du har ret! Jeg skal virkelig finde en løsning. Navnet er også perfekt 😍 Det er mere det at finde den rigtige løsning. På den anden side virker det skørt at betale ind til noget man måske aldrig når at nyde godt af. Vi arbejder jo sikkert til vi dør på det tidspunkt.