Søndagsbekendelser

Først og fremmest – tak! I væltede min blog i går efter det her indlæg. Det er altid rart at høre man ikke er den eneste med den følelse. Følelsen af at savne selvom man fysisk er i samme rum. Det er ganske normalt, men ikke desto mindre hårdt for parforholdet, når det står på.

Det er netop her bloggen giver ekstra meget mening for mig. Når jeg ved jeg ikke er alene. Når jeg ved, at det jeg føler er normalt. At det kommer igen, og måske endda ti gange stærkere end før. Jeg er motiveret til at gøre en indsats og glæder mig til de mange kommende aftener, vi skal have sammen.

Og tænk sig engang. Jeg har en omgang søndagsbekendelser klar til jer. På en SØNDAG. Det er store sager herhjemme, og jeg føler mig nærmest helt poweragtig. Jeg er ikke bagud, hurra! Det har ellers været en begivenhedsrig weekend. Med pasning af Sylvester, køreture, løb, arbejde, podcast og en masse indløb. Lige pludselig er dagene gået, og det er mandag igen. Jeg prøver at suge resten af dagen ind, og nyde det, inden hverdagen igen starter i morgen.

.. Jeg føler nogle gange jeg stadigvæk har en baby inde i maven.. Det lyder sikkert mærkeligt, men det er som der er fantomspark.. Andre, der har prøvet det? Ret weird og uhyggeligt. Især når man ved man IKKE er gravid.

.. Hvordan kan det være bageren altid har en anledning til at lave noget sødt? Så var der halloween, alle julesagerne, så kom fastelavnbollerne, valentinsdag kagerne og nu påskeæg og påskeboller (fastelavnsboller med gul creme). Snart er det hveder, sommerkage og så rammer vi efteråret, og det hele starter forfra. Jeg klager ikke. Der er altid noget at fejre.

.. Jeg elsker den alder Nola har nu. Det er SÅ hyggeligt! Hun snakker på livet løs (altså det sprog en baby nu snakker), går rundt med os i én hånd, har små indendørssko og er bare pludselig blevet så stor.

.. Er det skørt at være så begejstret for noget så simpelt? Vi skal freaking have måltidskasse i den kommende uge, og jeg glæder mig! Tre dage uden at tænke på andet end aftensmad, der bare skal tilberedes. Jeg glæder mig mest af alt til den tid vi kommer til at spare.

.. Har I set Green Book i bio? Den var simpelthen så god. Kæmpe anbefaling herfra. Viggo Mortensen spiller som en drøm, og så er filmen baseret på en sand historie. Det elsker jeg. Nu vi er ved filmanbefalinger, skal I også se Bohemian Rhapsody. Den overgår altså den hypede A Star Is Born (som jeg også elskede), hvis du spørger mig.

.. Der er kun halvanden måned til vi sidder på en fortovscafe i Rom og spiser verdens bedste mad, sipper hvidvin til tre euro og køber is som var der ingen dag i morgen. Selvfølgelig skal jeg også et smut forbi verdens bedste outlet (som jeg har lavet en guide til her).

.. Jeg fik endelig set “Hvem passer vores børn” dokumentaren. Læs mit indlæg om vores bekymringer her. Av, for den. Det er hårdt at se på. Især fordi der for de fleste ikke er et alternativ.

.. Jeg mangler nye podcasts, jeg kan lytte til på farten. Ikke at jeg har meget tid, men jeg vil gerne prioritere nogle gode af slagsen. Gerne nogle, der også kan inspirere mig. Hvad lytter I til lige nu?

.. Nola sover igennem de fleste nætter nu. Det havde jeg aldrig troet vil ske. Jeg tør næsten ikke sige det højt, men hun er så dygtig. Det er vildt hvordan man kan gå fra at være i så søvnunderskud til at kunne se klart igen.

.. Jeg kan vitterligt ikke have noget usundt i mit hjem. Hvis det er der, så spiser jeg det. Det er helt sikkert. Jeg misunder dem, der kan have en halv Ben & Jerry’s liggende i fryseren i 3 uger. Hvordan gør I?

Vil I dele jeres bekendelser? Eller tanker om ovenstående?

Skriv en kommentar

 

10 kommentarer

 1. Hej Danica 😊
  Jeg var inde og se Green Book i fredags, og jeg er helt enig med dig. Skuespillet er fantastisk, og jeg er generelt mest til film, der er baseret på virkelige hændelser. Samtidig er jeg også forarget over, hvordan andre mennesker er blevet behandlet så grufuldt på grund af etnicitet.
  Jeg var i biografen alene for at se den, og det var faktisk anden gang her i marts, jeg tog ind og så en film på egen hånd. Og ved du hvad? Lige siden du skrev et blogindlæg om, at du var taget i biografen selv, har jeg tænkt, jeg ville gøre det. Jeg fik det endelig gjort for et par uger siden. Det var så positiv en oplevelse, at jeg gjorde det igen i fredags, hvor Green Book i sig selv gjorde endnu en solo-tur til en succes ❤️

  1. Jeg elsker din kommentar! Tænk jeg har inspireret dig til at gøre noget, der har gjort dig glad. Så kan en blog altså noget 🧡

   Jeg elsker også solo-bioture. Jeg har “kun” haft nogle stykker, men glæder mig allerede til forår med en masse mig-tig og gode film.

   Ha’ en dejlig dag 🧡

 2. Altid dejligt at kunne slutte ugen af med at føle, at man ikke er bagud med noget !
  Jeg kender godt de der fantom-spark- rart at høre, at jeg ikke er den eneste. Det får mig bare til at savne at have en lille en i maven, så det må snart være tid til baby nummer 2 😍
  Og er meningen ikke, at snacks man har i huset, er der for at blive spist? Alle ved jo de bliver for gamle lynhurtigt, så man må hellere bare få dem udryddet 😉
  Hav en skøn søndag aften – eller det der er tilbage af den 😊

  1. Præcis! Det sker to søndage om året, haha 🙈

   Århh, baby nummer to. Glæd dig. Jeg nød det på en anden måde. Måske fordi jeg vidste hvad det indebar?

   Jo, det vil jeg også mene, men jeg kender efterhånden mange mennesker, der sagtens kan lade det ligge. Min egen søn har det sådan. Han gider heller ikke kage eller is. Han vil bare spise popcorn, is og frugt 😱

 3. Anbefaling af podcast: DR’s Djævlen i detaljen! Det er mord fra virkeligheden, hvor retsmedicinere og efterforskere også fortæller med. Måske det kan inspirere dig til gys… (jeres podcast er forresten rigtig god – tør ikke at lytte nå det er mørkt)

  1. Det er skørt! Som om kroppen ikke helt har forstået den er færdig med at være gravid 🙈