10 grunde til, at far faktisk er den bedste

Annonce

Crafted By
Annonce for Crafted By

Forestiller I jer nogensinde, hvem børnene vil løbe hen til, hvis de stod i midten og I begge havde deres yndlingssnack i hænderne? Hvem vil de vælge? Mor eller far? Jeg ved det faktisk ikke.

Læs også:
HER får du opskriften på hjemmelavede sodavandsis ala Sun Lolly
Få opskriften på verdens bedste velkomstdrink med hyldeblomst her

Der er nemlig ingen tvivl om, at herhjemme er far FANTASTISK. Sylvester synes i hvert fald far er det sejeste menneske i verden, og Nola har den sidste måned været inde i en farfase, hvor hun allerhelst vil hænge i hans arme. Imens står jeg ofte og funderer over hvad materiale den mand er bygget af. Selv når han kommer fra nattevagt uden søvn har han overskud til os alle.

Crafted By

Rasmus er nemlig en helt særlig far. Det er de fleste fædre, men når man står med den postive test i hånden, kan man ikke forestille sig hvordan det bliver eller hvor meget ansvar far har tænkt sig at tage.

Man hører ofte, at mødrene står med størstedelen af “arbejdet” i barnets første leveår. Det har jeg aldrig kunne nikke genkendende til.

Crafted By

Crafted By

Fra begge børn er blevet født har vi taget del i ALT. Den ene har ikke lavet mere end den anden. Vi deles om nætterne, bleerne, hjemmedagene, sygedagene og ikke mindst alt der har med den store at gøre. Vi har aldrig aftalt noget. Det har bare været sådan. Det falder os naturligt at hjælpe og aflaste hinanden.

Crafted By

Allerede nu, og fordi har jeg glemt Fars Dag næsten alle de andre år, har jeg forberedt en genial gave til manden, der ellers ikke mangler noget. Idéen kom sig af, at vi til Nolas barnedåb tilbød gæsterne de velsmagende øl fra Crafted By med personlige tekster (se bare her). De endte med at blive rost af alle, og derfor vidste jeg også de skulle udgøre årets Fars Dags gave til Rasmus.

Han har fortjent det. Og så er det en personlig gave, der bliver ved med at give. Til sommerdagene på terrassen eller foran en god film, når ungerne er puttet.

Crafted By

Han gør det virkelig godt, oveni ambulancetjansen med en masse ekstravagter, og vægter altid familien højest. Jeg har rådført mig hos Sylvester, hvor vi har talt om hvad det er, der gør far til noget helt specielt.

10 grunde til far faktisk er den bedste 

1. “Han giver mig nogle gange lov til at spille mere end en time”

2. “Han er stærk, sjov og kan løfte mig. Han er god til at lege”

3. “Han laver virkelig god mad, når det ikke er sundt. Og popcorn”

4. “Han har god tid til mig”

5. “Han redder mennesker og hjælper andre, når de er syge”

6. “Vi spiller PlayStation og ser YouTube videoer sammen”

7. “Han passer på mig og Nola. Og mor”

8. “Vi står på skateboard sammen. Det er virkelig sjovt”

9. “Han lærer mig sjove bandeord”

10. “Jeg må sove i hans seng, når han er på nattevagt”

Sødere bliver det ikke. Børn er så umiddelbare. Og sjove. Teksten “Sover du far” kommer sig af, at herhjemme bliver Rasmus altid afbrudt i sin søvn. Enten er det Nola, når han har nattetjansen og ellers har Sylvester mareridt, skal tisse eller er tørstig. Og det er kun de nætter, hvor han har den. Lidt sjovt, men også lidt synd for ham, men vi kan vel sove når vi bliver gamle?

Crafted By

De personlige øl kan man lave lige her. Det tager ca. 5-10 minutter (du kan også brygge dine helt egne øl – du skal bare forvente lidt ekstra leveringstid), og få dage efter står de foran din hoveddør.

Jeg elsker konceptet hvad end det er til et bryllup, dåb, højtid, fest eller som i det her tilfælde – en gave til én man holder af. Priserne er tilmed rigtig gode. Bare et fint tirsdagstip. God påske 🐥

Skriv en kommentar

 

8 kommentarer

    1. Mange tak (på Sylvesters vegne). Det gør mig så glad, at han synes alle de ting ❤️ Noget må vi have gjort rigtigt.

    1. Det er det værste man kan servere 😂 Hvis det stod til ham var det pizza, tortillas og hotdogs i rotation 🌭

  1. Hvor er det bare en sød ide 😍 Og hvor er Sylvester dog sød med de udtalelser💕