Nolas 1 års fødselsdag

Annonce

Nola 1 år

Annonce for Flying Tiger Copenhagen

NOLA FYLDTE 1 ÅR I GÅR!!!  Og ja, der bliver skrevet med store bogstaver. Det er jo freaking vildt. Jeg har jo lige født hende. Hun var så lillebitte, og nu er hun en stor pige med egne meninger og buttede arme. Hold nu op hun er sød.

Den første fødselsdag er altid lidt ekstra særlig. Det mindes jeg også med Sylvester (han var også SØD, da han var lille og havde fødselsdag). Samtidigt bliver jeg lidt sentimental. Om lidt er hun ikke en baby længere, og i og med vi ikke skal have flere børn, er det sidste gang, jeg har en baby.

Nola 1 år

Nola 1 år

Nola 1 år

^ Balloner, fint festpynt, slik, service, servietter, søde skilte og kysfad fra Flying Tiger

Så snart hun begynder at gå, og babykiloene fordeler sig anderledes, er det jo forbi. Det kan jeg nærmest ikke bære. Jeg gad godt hun blev i den her alder lidt endnu. Kender I det?

Vi havde inviteret familie til fødselsdag i går. Vi havde bevidst lagt det klokken tolv, så Nola kunne nå sin første lur i ro og fred. At den, altså luren, så gik op i hat og briller, og hun var helt smadret, da gæsterne kom, er en anden ting. Man kan bare aldrig planlægge sig til optimale forhold.

Nola 1 år

Nola 1 år

Heldigvis var vi bare herhjemme, og det var småt og godt. Pynten havde jeg købt i Flying Tiger lige inden påsken. De koldhævede boller gjorde jeg klar aftenen forinden, og kagerne var købt i Lagkagehuset. Så bliver det ikke nemmere.

Vi var, i modsætning til dåben, helt og aldeles afslappede. Vejret var tilmed så godt, at vi på et tidspunkt rykkede ud på terrassen, hvor der også kom personlige øl på bordet.

Nola 1 år

Vi kunne ikke have bedt om en bedre dag for Nola. Også selvom hun ikke helt forstod det. Jeg kunne dog mærke på hende, at hun syntes det var spændende og anderledes med alle de mennesker. Om ikke andet sammenlignet med en normal og kedelig dag herhjemme.

Nola 1 år

Hun fik også nogle gode gaver. Vi mangler jo ikke rigtig noget til hende, så det blev til nogle oplevelser, penge og de sødeste badebukser fra Petit Crabe.

Jeg var helt nervøs for om vi skulle vælte i endnu mere legetøj, men folk respekterede heldigvis ønsket om færre ting og flere oplevelser. Jeg glæder mig allerede til at dele dem med hende.

Nola 1 år

Nu vil jeg smække computeren i og fejre min egen fødselsdag med familien. Jeg fylder 33 år i dag. Jeg var jo sikker på vi skulle dele fødselsdag, men hun valgte at få sin egen dag en time inden midnat. Det kunne ikke være anderledes 🧡

Tak for alle jeres søde lykkeønskninger ovre på Instagram. Balloner er Nolas bedste ven lige nu. Hun elsker dem. Så kan alt det fine legetøj godt pakke væk. Så længe hun har nogle folieballoner og gavepapir. Livet er jo som regel dejligt lige til.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer