10 planer og ønsker for april

Første arbejdsdag! Jeg sidder lige nu på Emmerys, hvor jeg  nyder en kop kaffe i ro og mag. Jeg har netop færdigredigeret morgendagens afsnit af mit podcast, så det er klar til at blive udgivet kl. 08 sharp. Mailindbakken er i bund. Instagram er skimtet igennem, og jeg har fået opdateret mine kanaler et par steder. Der er styr på min kalender, der byder på lidt af hvert den kommende tid.

Det er skørt, hvor meget man kan nå på et par timer. Og det var ikke fordi jeg ikke havde de timer derhjemme, når Nola en sjælden gang sov mere end en halv time, men jeg fik ikke udrettet noget som helst. Det var mere nattøj, praktiske gøremål og oprydning den stod på (og lidt mange dokumentarer på Netflix).

Jeg sidder dog også med en følelse af savn. Selvom Nola ikke er i institution, og jeg stadigvæk har hende, når Rasmus er på arbejde, har vi bare været enormt meget sammen den seneste tid. Det er naturligvis lidt mærkeligt at være væk fra hende igen, men ganske sundt for mig og min virksomhed. Nu kan jeg med god samvittighed være til stede, når alle parter er hjemme kl. 16.30.

Men det var slet ikke det indlægget skulle handle om. Vi skriver nemlig den 1. april, og hvilken bedre anledning end at kigge frem i kalenderen og se hvad april har at byde på? Jeg elsker den slags opsummeringsindlæg og har tidligere netop delt den slags en helt masse herinde, så nu får I det lige igen. Måske I endda kan tage noget med herfra?

Således skal jeg i april:

1. Indhente en masse. Jeg har så mange drømme og planer arbejdsmæssigt, som jeg gerne vil handle på, nu hvor tiden er til det. Gåsehud Podcast vokser derudaf. Jeg kunne godt tænke mig at opdatere bloggen endnu mere, og gerne med flere gode tips, der giver jer værdi.

2. Have taget fællesbilleder sammen med dem her. Vi er endelig et fuldendt team, og det skal foreviges. Selvfølgelig skal de tages af min favorit fotograf, der har hjulpet mig med mine billeder siden sommers.

3. Sende Sylvester i skole på en lørdag?! Det er åbenbart noget man gør på hans skole én gang årligt. Jeg synes ærlig talt det er lidt overdrevet, da de har nok at se til i løbet af ugen, men herre gud. Det er kun én gang. Har jeres børns skoler også lørdagsåbent? Det er IKKE en aprilsnar. Desværre.

4. Besøge hende her. Hun har opdateret hele shoppen og fået nyt sejt navn, og jeg glæder mig til at se hvad hun kan føre det til. Min hud har haft det hårdt på baggrund af en vinter med ustadigt vejr og lidt mange planer på programmet, så jeg håber vi kan få ro på den igen og gøre den sommerklar. Huden i ansigtet bliver påvirket af årstiderne. Derfor er det også forskelligt hvad den trænger til alt efter om man skriver januar eller juli.

5. Til lagersalg. Angulus holder lagersalg nu på fredag, og selvom det sikkert bliver overrendt, kunne jeg forestille mig man kan gøre sig nogle kup. Bare et tip, hvis I også skal have købt sko til jer selv eller de mindste.

6. Fejre Nolas 1 års fødselsdag. Jeg kunne skrive en masse klichéer om hvor hurtigt tiden flyver, men det undlader jeg. Vi får familie på besøg fra Aarhus, og det bliver i sandhed en skøn anden påskedag.

7. Holde min egen fødselsdag. Jeg fylder 33 år den 23. april og holder i den anledning en fest med min veninde weekenden efter. Det bliver i et fælleslokale med pæne balloner, god mad, cocktails og forhåbentligt den her fotosag.

8. Bage nogle påskelækkerier. Jeg elsker desserter (se bare her) og synes klart det er det sjoveste at lave i et køkken. Og cocktails jo. Jeg elsker også at mikse en god fredagsdrink.

9. Booke tid til spraytan. I forbindelse med ovenstående fødselsdag, og fordi jeg er ret bleg, tænker jeg at få mig en lille tan. Jeg savner dog mit gamle sted, som desværre ikke laver spraytan længere, så nu skal jeg lige finde ud af hvor henne de gør det godt. Sådan noget kan hurtigt gå galt. Har I nogle anbefalinger I vil dele?

10. Ses med folk, jeg ikke har set længe eller gerne vil møde. Jeg er igang med at booke kaffeaftaler i stor stil. Det giver mig fornyet energi. I en tid, hvor søstersind ikke altid eksisterer, værner jeg ekstra meget om de gode relationer. Hvor vi under hinanden gode ting og man går derfra med en fed følelse. Det kan anbefales.

Hvad har I planlagt i april af skønne ting? Påskeferie, sommerhus, husprojekter, arbejde eller noget helt andet? 

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Jeg gad godt høre hvilke anbefalinger du får ift. spraytan – jeg kunne virkelig også godt bruge sådan en omgang og jeg mangler et godt sted. 🙈👻
    I samme boldgade: Kan det passe at du på et tidspunkt anbefalede et sted at få ordnet negle? ☺️

    1. Jeg skal nok dele nogle, når de kommer min vej. Jeg har tidligere brugt Tanning Danmark. Det blev rigtig fint, men jeg har endnu til gode at finde en, der kan lave det så godt som Anne Q gjorde. Det var seriøst det bedste sted 🧡

      Yes, negle får jeg lavet hos http://ilashbrows.dk/. Hun er så dygtig og grundig. Hun er dog på barsel lige nu, men jeg er ret sikker på hun åbner op for nye kunder omkring juni, når deres barn starter i vuggestue. Jeg skal nok give lyd, når det er 👏🏻