Søndagsbekendelser

Endnu en søndag, og jeg er godt nok stolt! Både over jeg fik indlægget ud i dag, men også det faktum, at jeg har været alene med to børn i tre dage nu. Det er gået overraskende pænt. Jeg tror på, at når man bare tager en dag ad gangen og får det bedste ud af det, skal det nok blive hyggeligt. Altså jeg er træt, ingen tvivl om det, men ellers går det ganske fint.

I går var vi på stranden (og med stranden mener jeg Havnevigen, der ligger 50 meter nede af vejen) i en halv time. Nola elskede det, men da hun havde spist tilpas nok med sand vendte vi om igen. Det er sådan små ture, der gør det ekstra hyggeligt. Tænk jeg har så store børn nu, at jeg kan tage på stranden med dem. Sidste år sad jeg indenfor i sofaen.

Ellers har ugen være en god blanding. Det var første uge, hvor jeg var “rigtigt” tilbage på arbejde. Jeg havde kaffeaftaler, presseevents, fotoshoot med Boom Agency samt en masse arbejdsdage på caféer rundt omkring i byen. Jeg arbejdede virkelig igennem, men til gengæld kunne jeg holde mere fri om aftenen, og det har jeg savnet. Rasmus og jeg har jo ikke set hinanden i snart et år. Det lyder voldsomt, men sådan føler jeg det (forklaring følger her).

Vi er gået fra at have masser af tid til vi kun er forældre. Således har han, altså min mand, booket os ind til brunch på Nimb den kommende weekend. Det er Københavns bedste brunch. Den er dyr, ja, men vi elsker det. Bagefter forestiller jeg mig vi skal gå gennem et påskepyntet Tivoli og så hjem igen.

Og nu til ugens søndagsbekendelser..

.. Jeg er blevet løbeglad. Jeg har aldrig kunne lide at løbe, og jeg har aldrig løbet længe nok til at forstå hypen, men efter min veninde har hevet mig med, er jeg nået forbi det forfærdelige stadie, hvor alt føles tungt. Nu løber vi gerne 3-4 gange om ugen, og, hold nu fast, alt mellem 7 og 9 km. Det er meget for én, der aldrig har løbet mere end 5 km. Vi mødes som regel meget tidlig morgen, og ser København stå op, mens vi får nogle kilometer i benene. Genialt! Jeg savner dog min yoga, men lige nu kan jeg ikke finde tid til begge dele.

.. Der er noget om snakken med de der påskeæg fra Rema 1000. Deres drageæg er virkelig gode, og koster ikke nær så meget som alle de andre. Jeg prøver at lade være med at købe dem, men det er svært, når de ligger og kigger på mig ved kassen. Har I prøvet dem? Nok meget godt jeg er begyndt at løbe.

.. I næste uge skal jeg forbi Bispebjerg. Ikke hospitalet, men kirkegården, hvor kirsebærtræerne er i fuldt flor. Tro det eller ej, men jeg har aldrig været derude. Det har ikke rigtigt passet ind i mine planer, og det er jo lidt i den anden ende af byen for mig. Nu har jeg dog lavet en aftale med hende her, og derfor skal jeg allerede op kl. 05 for at nå derud til kl. 07. Omvendt er jeg da oppe og igang. Det kan også noget.

.. Det her billede har (igen) modtaget så meget kærlighed og god energi. Jeg synes det er vigtigt at få talt om alle sider af morskabet og gravidtet. Og så synes jeg vi skal flytte fokus fra kroppens udseende til kroppens bedrift. Når man tænker over det, er det altså ret sejt hvad den kan.

.. Nogle gange elsker jeg de farverige tendenser. Andre gange synes jeg lidt jeg ligner en cirkusartist, haha. Der er åbenbart grænser for hvor mange farver jeg kan sætte sammen.

.. Efter vi er startet på måltidskasser (se bare her), er vores hverdagsaftener blevet meget mere overskuelige. Jeg vil bare ønske der var til fire dage, så det kun var tre dage vi selv skulle være kreative (læs: rugbrød og takeaway).

.. Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg har altså sjældent gode hårdage. Udover den dag, hvor jeg går fra frisøren, er det måske 5-6 gange om året. Enten bruger jeg de forkerte produkter og ellers ved jeg bare ikke hvad jeg laver. Jeg har heller aldrig kunne finde ud af at lave krøller med et glattejern. Jeg har fået det vist så mange gange af tålmodige frisør, og endda set flere YouTube videoer, men det er ligesom om mine hænder bare ikke vil.

.. Til gengæld har jeg en stor fest om nogle uger, og der går jeg altså all in på kjole, hæle, spraytan og et hår, der måske vil samarbejde.

.. Hvad musik er populært lige nu? Jeg lytter stadigvæk til min playliste fra vores bryllup. Det var i august 2016.

.. Jeg tør ikke tjekke Nolas plads på ventelisten til vuggestue. På den ene side må det gerne gå hurtigt, men på den anden side kan jeg slet ikke overskue hun skal starte.

.. Jeg fylder 33 år om nogle uger, men det er som jeg bliver 50. Jeg føler ikke jeg har styr hvad der hitter længere. De unge mennesker har så meget fart på. Jeg kan slet ikke følge med.

.. Mine vipper er igen blevet ualmindeligt lange, og det skyldes nok jeg er startet op på det her. Det eneste minus er, at når den er tom, bliver de hurtigt ligesom før.

Har I haft en god uge i det gode vejr? Hvad er gået godt og hvad har I ikke helt styr på?

Skriv en kommentar