Søndagsbekendelser

^ Silkeskjorte, favorit øreringe og påskenegle

Sikke en weekend. Både arbejdsmæssigt for Rasmus’ vedkommende, men også med tid til kærestedag, oprydning, familiehygge og havearbejde. Jeg har endda været ude at løbe en enkelt tur.

Man har jo i bund og grund den tid man tager sig, men idet jeg faktisk er rigtig dårlig til at mærke efter og lægge arbejdet fra mig, har mine weekender ofte været proppet med ting, jeg følte jeg SKULLE nå. Jeg blogger, jeg opdaterer sociale kanaler, svarer direkte beskeder og mails og så har jeg også lige det der uhyggelige podcast, som tager 15 timer om ugen alt i alt. Det er ret meget.

I går mærkede jeg dog efter. Jeg har brug for bare at være lige her i øjeblikket. Det er påske, og selvom folk måske har nogle forventninger til mig, har jeg valgt at holde pause fra Gåsehud i et par uger. Bloggen bliver opdateret, når jeg har noget på hjertet, hvilket heldigvis er ret ofte, og de andre kanaler, når jeg har overskud.

Jeg føler nærmest jeg er gået tilbage til at skrive på hobbyplan. Ret hyggeligt omend jeg selvfølgelig også skal tjene nogle penge hist og her.

MEN nu til ugens søndagsbekendelser, som jo er det vi har ventet på.. Eller det har jeg i hvert fald.

.. Med alderen er jeg begyndt at blive hangry. Dvs. når jeg er rigtig sulten, er jeg ikke så sjov at være sammen med. Og med små børn, får man jo ikke altid lige spist når man bør. Det går altid udover Rasmus #sorry

.. Jeg er som sagt begyndt at løbe, hvilket går fint, men det er som om mit bagparti kun bliver fladere jo mere jeg løber. Jeg skal altså have gang i noget styrke, som jeg kan lave herhjemme. Er der ikke en eller anden god YouTube video eller app, der kan hjælpe med den del?

.. Er jeg den eneste, der har lyst til at sælge alt, så snart vi rammer foråret? Det er lidt bagsiden ved at moden skifter så hurtigt. Den dag jeg ikke har bloggen længere, og måske heller ikke Instagram, bliver det meget nemmere at leve med det man har i mange år uden at blive træt af det. Lige nu bliver man konstant eksponeret for nyt, nyt, nyt, og derfor bliver man helt per automatik draget mod noget nyere og bedre. Problemet er, at det som regel er en illusion.

.. Irma har byens bedste hummus. Det skal være den de selv laver. Den hedder bare “Irmas økologiske hummus”. Vend lige tilbage, hvis I prøver den. Wauw den er god! Jeg kører nemt sådan et bæger ned på en dag.

.. Jeg ved godt kirsebærtræerne får en hel del hate nu hvor det er blevet så populært at tage billeder af dem. Jeg er derimod ret ligeglad. Hvis jeg synes noget er smukt, besøger jeg det gerne. Uanset om der kommer fem eller fem tusinde mennesker forbi. Også selvom mange andre synes det er åndsvagt. Det rører mig ikke.

.. Jeg har slået samtlige planter ihjel herhjemme. Det var måske alligevel god timing, da det var et fuldtidsjob at holde Nola fra dem alle.

.. Jeg savner fastelavnsboller noget så højt. Måske jeg skulle lave en omgang i dag, smide noget gult glasur på og kalde dem påskeboller?

.. Jeg sælger snart alt mit tøj, en masse boligsager samt børnetøj og udstyr på loppemarkedet på Islands Brygge. Nogle af jer har spurgt hvornår, og derfor får I det lige her. Det første finder sted søndag den 2. juni fra kl. 10-16 og det næste søndag den 4. august i samme tidsrum. Jeg sælger ALTID mine sager for billigt bare for at få ryddet ud. Jeg håber selvfølgelig på at se nogle af jer til loppemarkedet.

Vil I dele jeres bekendelser for ugen, der er gået?

Skriv en kommentar

 

8 kommentarer

 1. Tjek Anna Bogdanoves univers ud (der er også en You Tube kanal). Hun er mesteren, når det kommer til baldetræning 🙂

 2. Hvis du gerne vil i gang med numsetræning, vil jeg anbefale følgende øvelser, som virkelig brænder i balderne:
  – Bulgarian split squat (kan nemt udføres hjemme med et par tunge håndvægte/kettlebells/poser eller håndtasker fyldt med tunge ting såsom fyldte flasker eller mel- og grynpakker)
  – Hip thrust (her vil et elastik om benene være til gavn – og det allerbedste er selvfølgelig at få noget tung vægt ovenpå kroppen, når man udfører øvelsen)
  – Banded hip abduction (kræver også elastik – et såkaldt “booty band”)

  Jeg ved, at @miaricaplaza har delt nogle hjemmetræningsvideoer på Instagram, hvor fokus er på bagpartiet 😜 Kan klart anbefale at kigge forbi hendes side, hvis man savner inspiration til at bygge nogle større glutes!

  1. Tak Karoline! Det skøre er, at jeg tidligere har styrketrænet rigtig meget, så jeg ved godt hvad der skal til, men alligevel er det som om jeg har glemt alt igen de sidste par år. Tak for reminderen.

   Tjekker også straks profilen ud. Må igang 😍

 3. Jeg kender godt til følelsen af, at man vil skifte det hele ud. Det er samtidig også derfor jeg har det utroligt ambivalent med den måde modeindustrien/verdenen er skruet sammen på. Men for to år siden besluttede jeg mig for at bryde med det billede. For jeg følte ikke jeg kunne relatere til de bloggere jeg fulgte med hos der skiftede frakkerne ud hver femte sekund, kun havde den på til et outfit og dernæst solgte den på Tradono… Det blev for urealistisk for mig, så nu gør jeg det modsatte. Det er fedt at se, hvordan folk finder på nye stylingmuligheder og får brugt hele deres garderobe sådan nogenlunde lige meget. Det(!) kan man relatere til.

  1. Det er også svært at forholde sig til, fordi det hele går så stærkt. Det er fysisk umuligt at følge bare lidt med. Men hvor er det sejt, at du har gjort det modsatte. Det er inspirerende at se hvordan andre deler slow fashion og at man sagtens kan eje en kjole i 2, 5 eller 10 år, og måske endda videreføre den til andre på sigt. Præcis ligesom éns forældre eller bedsteforældre.

   Jeg er heldigvis også blevet god til at investere i bedre ting, jeg kan have i mange år. Det er mere følelsen jeg sidder med. Som om at jeg bliver i tvivl på baggrund af det jeg ser hos andre. Netop fordi det hele ændrer sig konstant.

  1. Hende havde jeg helt glemt! Hun er jo så god. Især hendes Call Me Maybe squatvideo 😍