Set i bakspejlet

Hverdagsglimt

På den ene led føles det ikke som om der er sket ret meget de seneste par måneder, men alligevel er der sket en masse, når jeg kigger tilbage i arkiverne. Jeg elsker at genfinde de rare, sjove og mindeværdige stunder.

Det er en god måde at få knyttet et par ord til øjeblikkene, og ikke mindst hive jer med bag maskineriet. For hvad sker der på en helt normal “barselsdag” herhjemme? Og hvordan ser en arbejdsdag til gengæld ud? Hvad er jeg glad for lige nu?

Lad os se på det..

Hverdagsglimt

Nola er blevet et år. Hun ved hvad hun vil have, og de famøse klemposer med frugt er ingen undtagelse. Hun er først begyndt at få dem fornyligt, og nu forstår jeg hvorfor de er et hit hos andre børnefamilier. De ryger jo lige ned. 

Mine dage er meget forskellige. Jeg har stadigvæk traditionelle barseldage, hvor vi ikke udretter det store. Vi afleverer Sylvester i skole, går en enkelt tur, er i mødregruppe eller bare herhjemme. Omvendt er der dage, der byder på møder, kampagner, regnskab og en masse skrivearbejde. Jeg er glad for at være en del af begge verdener. 

Hverdagsglimt

Hverdagsglimt

Mig og en burger en sen lørdag aften. Jeg har været syg i 10 dage efterhånden, og det eneste jeg kunne overskue lørdag, hvor det var rigtigt slemt, var YoBurgers. 

Hverdagsglimt

På vej hjem alene i bussen. Sylvester er 6,5 år nu, og han er nået til det sted hvor han hellere tager en overnatning hos min gudmor end at være hjemme hos os. Det er skørt man har et barn, der selv ønsker, hvor han skal være en lørdag aften eksempelvis. Han gider os ikke lige så meget som førhen.. Det er lidt sørgmodigt, da det minder mig om hvor hurtigt det hele går.

Hverdagsglimt

Nye shellacnegle. Jeg er ret sikker på Janni fra Ilash&brows snart åbner op for nye kunder, og så er det bare om at få booket tid, da hun virkelig er en af de bedste. Farven på billedet hedder Exquisite.

Hverdagsglimt

Ny og pæn taske fra Adax (reklame/gave). Og så endda i hvid.. Det fungerer faktisk ret godt. Især for tiden, hvor min garderobe er lidt i øst og vest. 

Hverdagsglimt

Kjolen fra Object, jeg havde på til fødselsdagen, og som I har spurgt ind til. Den er desværre udsolgt lige nu, men jeg håber på den kommer på lager igen snart, da jeg også godt gad eje den i lyserød. Den falder pænt, er flatterende og krøller på ingen måder. 

Hverdagsglimt

Jeg elsker spraytan. Det gør altså noget godt for mig, nu hvor jeg er så træt (og syg). Jeg håber på at nå forbi igen inden vi drager mod Rom. Selvom vejret er godt dernede, tror jeg ikke på der bliver meget tid til solbadning..

Hverdagsglimt

Blomsterrester fra en skøn fødselsdagsfest. Det tog mig tre dage at komme ovenpå igen, men det var det hele værd.

Ikke mindst pga. det her, hvor jeg lige nåede at få et billede med Rasmus med MySelfie inden han smuttede igen. Lad os satse på vi er i bedre humør i dag end i går.. Ahem..

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer