Bolig og indretning: Jeg drømmer om..

Reklamelinks

Jeg elsker indretning. Også selvom det måske ikke altid er det jeg snakker mest om her på domænet. Ligesom mange andre bruger jeg både Pinterest og bogmærker smarte løsninger på liv og løs. Ikke mindst den inspirationsmappe, jeg har liggende med alle de fine boligsager, jeg drømmer om. De fleste bliver ved tanken, men da I nu har spurgt, vil jeg rigtig gerne dele de boligdrømme jeg har.

Jeg er dog fortaler for man bruger sine ting. Og køber holdbart. Det er nemt at falde i fornyelsesfælden, hvor man føler alt bør skiftes før man er glad igen. Det er ond cirkel og ret dyrt. Ofte kan man komme langt med nymalede vægge, lidt omrokering og nips fra genbrug. Dermed ikke sagt man ikke kan drømme eller købe nyt. Jeg tror bare det kan være sundt at tænke lidt over det inden man kaster sig ud i nye tendenser.

Personligt kan jeg nærmest lide alle boligtendenser lige nu. Bambus, den farverige stil, den minimalistiske, farvede vægge, pasteluniverset og skøre indslag. Alligevel har vi erfaret herhjemme, at vi bedst duer til det rolige udtryk uden forstyrrelser. Der må gerne ske lidt, men hellere færre ting og afdæmpede farver selvom det måske ikke lige er tendensen nu. Har du en boligstil du foretrækker?

1. Jeg elsker Broste Copenhagen. Det er nok det boligmærke, der er bedst repræsenteret herhjemme. Ikke mindst pga. deres kvalitetsmaterialer og designet. Jeg bliver aldrig træt af det, og det er en mere holdbar løsning for mig, når vi skal skifte noget ud. Deres hørdug har jeg længe haft kig på. Især i den her pæne pæne farve.

2. Det samme gør sig gældende for deres lampeskærme i naturmateriale. De vil gøre sig godt hos os. Vi har allerede den her lampe, også fra Broste, og den er faktisk nedsat nu, hvis I skulle være på udkig efter en flot bordlampe. Jeg elsker den. Den har lidt hotelstemning, på den lækre måde, over sig.

3. HAY har lavet et gråt sengestel, og det vil jeg give min højre arm for. Vi har fået ny madras (med nogle meget tvivlsomme ben til), så derfor mangler vi ligesom understellet. Det her kunne meget vel være løsningen.

4. Det her fad er enormt pænt. Jeg har allerede et par kopper og underkopper fra samme serie, men fadet kan noget ganske særligt. For ikke at tale om tallerkenerne. Og nej. Man kan ikke få for meget porcelæn..

5. Det her kunne meget vel verdens fineste plakat. Den vil passe perfekt ind sammen med dem, vi allerede har. Den er designet af Uffe Buchard og sidder efter min mening lige i skabet.

6. Jeg må eje denne trappestige på et tidspunkt. Vi mangler en ny skammel, og selvom den her er over mit budget, tænker jeg vi kan have den for altid. Jeg elsker farven på træet.

7. Der er et eller andet ved det her gulvtæppe, der fanger mig. Nu har jeg kigget på det noget tid og jeg er stadig lige forelsket i det. Det vil binde stuen sammen med sine jordfarver og rolige udtryk.

Har I nogle boligdrømme lige nu? Måske endda nogle I vil indfri? Tell me..

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

    1. Ej, hvor dejligt for jer. Stort tillykke 🧡 Børnemøbler er også noget af det mest hyggelige!