De seneste 5 dage (kort fortalt) og den kommende weekend

Nola sover og jeg har et par timers mig-tid, som nok nærmere er arbejdstid. Tænk vi er nået til et punkt, hvor hun faktisk sover. Det havde jeg aldrig troet, hvis du havde spurgt mig i efteråret. Hun var på mange måder dronningen af 30 minutters lure. Jeg var ved at blive sindsyg til sidst, og jeg fik aldrig noget fra hånden, men nu, og det tør jeg godt snart sige højt, kører det.

Jeg har holdt hende hjemme i dag. Hun er egentlig startet i vuggestue, men hvis arbejdet tillader det, og det gør det jo nogle gange, når jeg er min egen chef, holder jeg hende hjemme. Vi startede kl. 06.30 med at spise morgenmad, gøre os klar, aflevere Sylvester i skole kl. 08, videre på legepladsen ved Gunløgsgade (som er én af mine favoritter), hjem igen, lege, spise og nu lur på forhåbentligt minimum et par timer.

Resten af dagen skal bruges på at hente Sylvester igen, et besøg fra min mor og familietid. Vi har endelig fået en lille hjemmelavet sandkasse på terrassen, som Nola elsker at lege med. Det er ret hyggeligt.

De seneste fem dage har også været gode. Travle, men gode. Bortset fra i går, hvor det hele kulminerede for mig og jeg ikke kunne følge med længere. Jeg fik udsat podcastoptagelser og et møde til næste uge, så jeg lige kunne mærke mig selv igen.

Mandagen startede eller godt med løb fra morgenstunden, frokost med Michelle på Gló, møde med min agent hos Boom Agency, Sylvester, der skulle til judo og en masse arbejde. Der er mange kampagner, der skal forberedes eller afsluttes op til sommeren.

Tirsdag havde mine forældre inviteret mig på frokost, som jeg kunne presse ind i arbejdsdagen. Vi spiste på Schønnemann, og det var latterligt godt. Jeg fik endda et meget lille glas rabarbersnaps, og det smagte faktisk godt. Jeg er ellers ikke til snaps eller andre stærke sager.

Vi fulgtes hjem gennem byen, hvorefter jeg besøgte det nye Nordal showroom på Amager. Det bliver et farligt bekendtskab. Derefter skyndte jeg mig hjem, satte denne konkurrence igang (som stak helt af) og vinkede farvel til Rasmus, der skulle på endnu en nattevagt.

Onsdag var nok den dag, der var mest travl, men også mest givende. Jeg startede med at mødes til morgenmad med mine Boom kolleger i Magasin. Vejret var strålende, og til middag cyklede vi ud mod Planetariet (med markblomster i vores kurv), hvor vi skulle mødes med vores fælles agent og spise frokost på Kerne Pavillonen, der netop er åbnet.

Det er smørrebrød og kolde drikke med direkte udsyn til Søerne. Restauranten ligger i forlængelse af Planetariet, og jeg forudser allerede den bliver et hit blandt folk i København. Nøj, det var lækkert.

Vi fik talt en masse igennem. Ikke mindst forretningen, der vokser derudaf. Udover arbejde var der også tid til fornøjelse. Vi kender efterhånden hinanden rigtig godt, og jeg er så glad for at være endt her, hvor folk åbner op, deler og bare generelt er rigtige behagelige mennesker man gider bruge tid sammen med. Det gør mig glad!

Derefter skulle jeg hente Sylvester, researche til det kommende afsnit af Gåsehud og til sidst afsted igen for at spise på Letz Sushi på Bryggen med Emilie og Mie. Vi ses ca. hver tredje måned til god mad og vin, og onsdag havde været planlagt længe. Det var så hyggeligt, men jeg var også helt kvæstet, da jeg returnerede kl. 23.

Torsdag ringede vækkeuret kl. 05.45, og jeg troede langsomt jeg skulle dø. Natten havde været dum og kort (bl.a. pga. det her), men afsted på en løbetur skulle jeg. Hvis ikke jeg løb med en veninde vil jeg aldrig nogensinde komme ud af døren. Det er den bedste motivation nogensinde. Da jeg kom tilbage havde jeg en slem hovedpine, Nola var snottet og jeg var bagud med en del ting.

Jeg blev derfor nødt til at rykke rundt i dagens planer og trække vejret helt nede i maven. Jeg fik styr på en masse (og set Rasmus lidt), og sen aften cyklede jeg sammen med hende her ud til Byskoven og Selinevej (som jeg besøgte for første gang sidste år), hvor vi skød de fineste blomsterbilleder. Jeg glæder mig sådan til at dele dem med jer.

I dag fredag har jeg taget en omsorgsdag (minus, når Nola sover, som nu), hvor vi bare hygger. Og sådan må resten af dagen gerne fortsætte. I morgen skal jeg løbe 10 km. med min veninde. Jeg håber virkelig jeg kan holde til det.

Bagefter har jeg inviteret selvsamme veninde og datter, samt Sylvester, med i biografen, hvor vi skal se den nye Kaptajn Bimse film. Rasmus skal arbejde en helt masse, så ham ser vi kun om dagen.

Søndag er der loppemarked i vores gård, hvor jeg tænker at sælge ud sammen med alle de andre, der bor her. Sylvester skal til fødselsdag, og så håber jeg på så godt vejr, at vi kan få gang i grillen for første gang i år.

Det var alligevel en hel del, når jeg får det ned på skrift. Jeg glæder mig til sommerferie og en åben kalender, hvor ingenting er planlagt og alle mand er hjemme. Det bliver nu engang rart.

Skriv en kommentar