I næste uge (på det her tidspunkt) er jeg..

Festival

For første gang, i mine 33 år, skal jeg afsted. Jeg føler det er noget de fleste andre har gjort på et eller andet tidspunkt i deres liv, hvor mit besøg så bare er lidt senere. Okay, meget senere.. Jeg skal simpelthen til Roskilde festival. En sætning, jeg aldrig havde troet jeg skulle sige højt. Men siden den her oplevelse er jeg blevet hooked på festivaler.

Godt nok stadigvæk på voksenmåden, hvor jeg dropper overnatningen i telt, men en festival er vel en festival? Jeg skal afsted to dage, og selvom jeg ikke nødvendigvis får den fulde oplevelse, glæder jeg mig.

Jeg er ikke ret god til ny musik. Jeg kan godt lide musik, men jeg er altid bagud, når det kommer til upcoming kunstnere. Derfor er det heller ikke musikken, der trækker mest (selvom jeg glæder mig til MØ, Robyn, Vampire Weekend, Spleen United, Wu-Tang Clan og Travis Scott). Jeg er der jo kun torsdag og fredag, så derfor er der nogle musiknavne, jeg misser. Samtidigt tager vi på ferie lørdag morgen i ægte tour de Danmark stil, så jeg ved ikke engang om jeg når alt fredag.

Men igen.. Jeg skal til Roskilde, og jeg glæder mig! Jeg er et sted lige nu, hvor jeg suger alle oplevelser til mig. Fordi både Rasmus og jeg har lidt atypiske arbejdsskemaer, kan ting rykkes rundt og jeg kan komme afsted. Det gør mig glad og giver mig overskud til alle de andre ting. At investere i oplevelser bliver kun mere vigtigt jo ældre jeg bliver. Der er (næsten) ikke det jeg ikke har lyst til, og når jeg træder ud af min comfort zone, som i det her tilfælde, ender det jo ofte med at blive et skønt minde, jeg kan huske tilbage på for altid.

Jeg ser frem til at opleve stemningen, musikken, festivalsfølelsen og ikke mindst alle de tiltag festivalen gør sig udover bare musik. Både kunst og gastronomiske oplevelser.

Skal I afsted? Eller måske har I et godt festivalstip, jeg bare må vide? Jeg ved ikke ret meget om festivaler. Udover at håndsprit er en ret god idé at medbringe.. Men hvad ellers? Og er det overhovedet en god idé at tage frem og tilbage frem for at sove tæt på? Der må være nogen derude, der har nogle gode insidertips til en festivalsamatør som mig, haha.

Jeg sidder lige her, mens det her indlæg skrives. Om lidt cykler jeg endnu engang ud til Husumgade, hvor dagens afsnit af Gåsehud skal i kassen. Det bliver en lidt mere personlig beretning i dag, da vi skal tale om noget vi begge lider af. Hvis I mangler et nyt podcast at lytte til, så giv endelig Gåsehud et lyt. Især også, hvis du gerne vil have et godt gys i løbet af din sommer.. Men husk lige at holde lyset tændt!

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Jeg tager selv til Copenhell (dog ikke de sidste 2 år, fordi baby) – som den eneste festival – og det gør jeg også kun, fordi jeg kan komme til og fra festivalen. Jeg synes, det er skønt at vågne op i en ægte seng og selv kunne vælge, hvornår man ligesom er “klar” på festivalsstemningen igen i stedet for at vågne op midt i det i et telt med høj luftfugtighed etc. Især på sidstedagen er det rart ikke at skulle tænke over at pakke sammen og slæbe alting hjem. Jeg er på ingen måde festivalsekspert, men når jeg tager på Copenhell, har jeg altid: håndsprit, vådservietter, powerbank, deo wipes, evt. en trøje, facemist, regnponcho og naturligvis kontanter samt rejsekort og den slags ting. Og jeg putter det troligt i en bæltetaske, så jeg har det tæt på mig hele tiden!

    https://nouw.com/satinawandel

    1. Copenhell er Sylvesters drøm, men han får ikke lov foreløbigt 🙈 Og super gode tips. De er alle noteret til i morgen 👏🏻