Om at føle sig gammel (og en sen aften i Byskoven)

Den er god nok! Jeg er blevet lidt triviel, når det kommer til min garderobe. For det første sælger jeg efterhånden så regelmæssigt ud, at jeg altid formår at holde den ret lille. Derudover er der bare ting, der fungerer bedre end andre.

Lige nu har jeg et outfit, eller sammensætning om man vil, der fungerer godt. Det bærer min Instagram nok også lidt præg af de her dage, men omvendt tænker jeg det er positivt fra et bæredygtighedsperspektiv, haha. Det handler både om det faktum, at det er top-behageligt. Og farverigt. Og pænt, hvis du spørger mig.

^ Blazer fra Ellos (gammel), top fra Zara (købt for en måned siden), bukser fra Saint Tropez (gamle) og Max Mara taske (købt brugt)

Da Renate spurgte om jeg vil med ud i Byskoven (dét, der engang bare var Selinevej og som jeg besøgte for første gang sidste år), vidste jeg også at jeg endnu engang måtte trække i den solgule top og de rustfarvede bukser, som desværre snart er slidt op. Og mine lave Converse, som jeg her på 10 år elsker. Og den gamle ternede blazer fra Ellos.

Vi cyklede afsted, da roen havde lagt sig over byen. Solen skinnede og cykelturen gik forholdsvis hurtigt selvom vejen derud er lidt lang. Nu ved jeg ikke om I har besøgt den fine blomstermark på Amager, da den godt kan være lidt svær at lokalisere, men det er besøget værd.

Især hvis man rammer blomster i fuld flor. Området er gigantisk, og da vi var derude så vi to andre mennesker udover os. Det rent zen.

Du kan plukke alle de tag-selv-blomster du vil. Farverne varierer, og der er alt fra valmuer til en masse blomster, hvis navne jeg ikke kender.. Måske I kan se det på billedet. Idéen er, at der skal vokse en masse træer op, men indtil da har Københavns Kommune lavet Byskoven, som er et naturtilbud til alle dem, der kommer på de kanter.

Nu hvor sommeren gør sit indtog, og mange skal finde på hyggelige ferieaktiviteter, vil jeg anbefale et besøg i Byskoven. Bare husk at lave en Google Maps på Selinevej inden, så du ikke kører forkert.

Vi fik skudt en masse fine billeder. Det er det gode ved vores samarbejde. Det er meget mere stemning end cool fashion-billeder. Det føler jeg mig alligevel for gammel til. Jeg kan heller ikke få taget et billede uden at smile. Det har jeg aldrig kunne. Det sidder klistret på mit ansigt ligegyldigt hvad jeg gør.

Hvis jeg skal lave et seriøst ansigt, ligner jeg på ingen måder mig selv. Eller i hvert fald ikke det billede jeg har af mig selv. Jeg har altid været hende, der smilte på billeder. Det holder jeg stædigt fast i selvom det måske ikke altid gør sig godt på de cool københavner billeder.

Jeg vil smække computeren i, gå en lang tur, tage et langt bad (fordelen ved at Rasmus kan tage denne morgen), komme på forkant med arbejdet, redigere afsnit 21 til Gåsehud podcast, hente pakker, spise frokost her og ikke mindst besøge Lisa til en sidste behandling inden ferien.

Senere i dag skal vi fejre Sylvester har sommerferie. Første skoleår er gået, og jeg bliver helt rørt ved tanken om hvor hurtigt tiden går. Før jeg ved det går han i 7’ende og skal konfirmeres. Store dreng og store verden.

Må jeres fredag være tilpas varm og rar!

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer