OOTD: Prikker, hede dage og en flad bagdel

Dagens outfit

Onsdag formiddag, varme fra morgenstunden og en hektisk start. Hvor de foregående dage er startet mere rolige, omend jeg følte mig ret sej med tidlig løb, er i dag startet med lidt mere run på. Da Rasmus ofte har nattevagter (og dagsvagter for den sags skyld) skal jeg ofte aflevere. Først Sylvester i skole kl. 08 og derefter Nola i vuggestue kl. 08.30. Sidstnævnte er helt nyt for os, da hun lige er startet.

Læs også:
Min Fanø guide og Esbjerg guide, der er sprængfyldt med gode tips

Det er helt okay. Her i sommerhalvåret er det ikke svært at komme op kl. 06 hver dag. Solen bager jo, og børnene vågner som regel alligevel tidligt. Hvad end det er hverdag eller weekend. Nu er kl. 09 og jeg er tilbage i mit køkken inden jeg snart sætter kursen mod et par møder og ikke mindst frokost med dejlige kolleger fra Boom Agency.

Dagens outfit

Top herfra, nederdel herfra og blomstrede strømper herfra (reklame/gave) Jeg har en størrelse 38 i både top og nederdel, og de er begge meget normale i størrelsen.

Men tilbage til dagens OOTD (red. outfit of the day). Det er godt nok ikke fra i dag, da jeg har afleveret børn i natbukser (who can blame me), men derimod den anden dag.

Jeg når sjældent at dele noget, jeg har på samme dag som det er sket. Tid er en skør størrelse, og når jeg først har puttet børn, går jeg kold. Det er mere Instagram, jeg (næsten) er helt up to date med.

Dagens outfit

Væggen er et forholdsvis nyt projekt, som kom sig af den her forandring. Lidt sommerklæder har aldrig skadet nogen.

Det gør dog ikke outfittet mindre behageligt. Eller pænt. Jeg har nemlig både noget med prikker og den brændte farve. Og så lever jeg bare i nederdele og kjoler lige nu. Ikke mindst pga. varmen, som jeg synes er tilpas. Jeg ønsker virkelig ikke en sommer som sidste år. Hverken for min egen, børnenes eller jordens skyld. Sådan en 20-22 grader og let brise er lige mig.

Dagens outfit

Og så er der det med nederdele, der er gode til at fremhæve bagdelen. Så ser den ikke så flad ud, som den måske er blevet. Det eneste motion jeg laver er løb og gåture, og selvom min krop er glad for det, giver det mig en mere flad bagdel.

Det skyldes nok også to graviditeter og en masse sofasidderi det seneste år, men altså nederdele som den her gør bare noget godt for den situation. Og nu er det ikke fordi jeg skal shame mit eget bagparti, jeg er fint tilfreds, men jeg vælger tøj ud fra hvad jeg synes klæder mig (og hvad, der ikke gør).

Så is i hånden, blomsterkonfetti på væggen kamufleret i en isvaffel, farverige strømper på og prikker og brændte farver på sættet. Det gør mig glad. Endnu en varm dag med spændende foretagender venter, og jeg glæder mig!

Skriv en kommentar