Valgaften og en overraskelse #datenight

Inviteret

Restaurant Tempo

Vi skal to dage tilbage i kalenderen (inklusiv 14 dages planlægning og hemmelighedsholderi) før vi kunne stå på tagterrassen på Hotel Skt. Annæ på årets varmeste dag. Nøj, en oplevelse udover det sædvanlige. Det er lang tid siden jeg har fået så god service, god mad og generelt set bare meget mere end jeg forventede.

Jeg havde egentlig Fars Dags gaven på plads. Jeg synes selv den var genial (se hvad Rasmus fik her), men da han allerede havde fået den, og jeg savnede noget voksentid, arrangerede jeg en overraskelse og datenight. Jeg var slet ikke i tvivl om hvor vi skulle hen. Tilbage i januar holdte vi nemlig launch for Boom Agency samme sted, og lige siden har jeg drømt om at spise på Restaurant Tempo, der ligger på Hotel Skt. Annæ.

Restaurant Tempo

Restaurant Tempo

Restaurant Tempo

En datenight på Restaurant Tempo med byens bedste tagterrasse

Vi kunne heller ikke have været mere heldige med vejret. Hvilket var meget godt nu jeg vidste de havde Københavns bedste udsigt. Knyttet til hotellet og restauranten er der nemlig en toplækker tagterrasse. Her kan man tage sin cocktail med op, mens man nyder synet udover København.

Restaurant Tempo

Man kan både se Marmorkirken på klods hold, men også Christianshavn, Christiansborg (som var ret skørt nu der var valg i onsdags og derfor fyldt med helikoptere), Operaen og ikke mindst Bella Sky. Der er også en afskærmet terrasse med loungemusik, hvis nu vejret ikke er lige så godt som i onsdags.

Der er faktisk det hele deroppe, og jeg vil anbefale jer at hive en veninde, kæreste eller kollega med derop til et glas vin eller cocktail med byens bedste udsigt.

Restaurant Tempo

Restaurant Tempo

Restaurant Tempo

Udsigt udover byens tage og 7-retters italiensk tasting menu

Efter at have siddet der i en halv time tog vi elevatoren ned til Restaurant Tempo, hvor vores aften stod på italiensk mad med et nordisk twist. Vi hoppede begge på den 7-retters tasting menu, som består af alt hvad man kan drømme om.

Caprese salat, vitello tonnato, risotto, gnocchi, okseribeye med svampe og trøffel og ikke mindst to desserter. Henholdsvis den lækreste sorbet gelato og deres take på en panna cotta med cheesecake.

Restaurant Tempo

Hver ret var en smagsoplevelse udover det sædvanlige, og selvom det var en tastingmenu gik vi propmætte derfra. Det bedste af det hele? Den koster 395 kr. per person. Både vine og cocktails er også begge rimelige, så det er muligt at få den bedste aften uden at sprænge budgettet.

Restaurant Tempo

En skjult perle midt i København på Sankt Annæ Plads

Jeg forstår virkelig ikke, at Tempo ikke er overrendt endnu. De er selvfølgelig stadigvæk nye, og på sin vis er jeg også glad for det stadigvæk er muligt at få bord, men ærlig talt vil jeg anbefale jer at komme afsted snart. Det er sådan en hemmelighed man bare ikke kan have for sig selv. Og husk at besøge tagterrassen.

Restaurant Tempo

Det er forresten muligt at nyde maden udenfor hotellet. Vi valgte indendørs seating, da stedet er indrettet utroligt lækkert og stemningsfuldt med bløde lædersofaer, små detaljer og Frank Sinatra på anlægget.

Og så skal både tjenere og kokkene have den største ros. De var både opmærksomme, sjove og tog sig generelt virkelig godt af os. Vi var der også i næsten 5 timer, så det siger nok lidt om hvor god en aften det var.

Restaurant Tempo
Sankt Annæ Plads 20
1250 København K
Åbningstider
Mandag til lørdag 17:30-24:00

Skriv en kommentar