Jeg har tænkt over noget #1

Velkommen til en ny føljeton. Af ting, jeg har tænkt over og på.. Det kan være mærkelige, sjove, triste, søde, sure og skøre ting. Jeg håber I er klar på det nye format, og ikke mindst håber jeg I vil byde ind, når I selv har noget I virkelig har tænkt over og som I er nødt til at dele med andre. Det kunne jo være vi er flere, der har det sådan?

Jeg har tænkt over noget..

.. hvorfor gik der forleden dag mennesker rundt i København iklædt gammelt tøj og et hvidt net rundt om hele hovedet. Det var sådan lidt Amish agtigt. Nogle gik i grupper og andre alene. Det var jævnt uhyggeligt. Enten er det et marketingstunt (måske en ny gyserfilm?) eller også sker der noget, jeg helst ikke vil kende til.

.. hvorfor spørger Netflix nogle gange om jeg er sikker på jeg vil fortsætte med at se serier? Selvfølgelig vil jeg det. Ellers vil jeg jo lukke det ned.

.. hvorfor HBO og Viaplay ikke fungerer helt lige så godt som Netflix. Apropos serier. Det sker tit, at jeg ikke kan se det jeg vil se. Enten fordi siden ikke er optimeret eller vi er “for mange logget på siden på én gang”

.. om Roskilde festival bliver noget for mig. Og om jeg overhovedet kan finde ud af at klæde mig på til 14 grader og regn uden at ligne en der skal på vandretur.

Læs også:
Fik du mon nogensinde læst ugens søndagsbekendelser, der har gjort et sjældent comeback?

.. hvorfor jeg skal betale fuld pris for institution i juli måned, når hun slet ikke er der. I Aarhus var det en betalingsfri måned, men i København er det ikke. P.S Jeg ved godt den månedlige ydelse er lavere her, så i sidste ende går det nok op. Det føles bare mærkeligt at give 3.800 kr., når hun kun kommer derned tre dage i hele juli.

.. hvem pokker det er, der gerne giver over 1.000 kr. for et fitnessmedlemsskab? Jeg ved godt man nogle steder får adgang til specialhold, spa og pool, men stadigvæk..

.. er det bare mig eller er det som om hele konfirmationsmoden (anno 2000) er trendy igen? Sko med plateau, totter foran ansigtet, bøllehat og crop tops?

.. det er vildt at Emmerys laver så tørre og kedelige kager, men alligevel formår at lave byens bedste croissanter. Kan I fornemme det ud fra billedet?

.. min iPhone bliver dårligere for hver dag, der går. Det er som om de tvinger mig til at købe en ny ved at gøre mit kamera dårligere og forringe batteriet. Kan det virkelig passe de har den magt?

.. har I set Adax har tilbud på mange af deres fine tasker? Bl.a. min elskede hvide cross-body lædertaske, som jeg bruger konstant. Den holder bare. Generelt er der lidt for mange gode tilbud for tiden.

.. om vi får andet end regn og kulde på Fanø den næste uge. Vi pakker i hvert fald til lidt af hvert. Jeg tænker vores sommerferie mere bliver en efterårsferie.

.. hvor meget jeg glæder mig til ferie i det danske. Også selvom det måske bliver koldt og vådt. Jeg glæder mig til at koble af og ikke udrette det store. Aldrig har det været mere tiltrængt.

Har I tænkt over noget på det seneste?

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Jeg tænker generelt for meget, men over dette her HVER gang. HVORFOR gør man ikke det, når man laver “podier”/rækker med stole til fx biografer, og andre forestillinger at man skruer lidt op for niveauet højdemæssigt, således at man sidder væsentligt højere (over et hoved – måske to højere) end pt, hvor man lige knap kan se foran sig. Man kigger jo ofte på en scene, der er ved jorden og ikke ret højt oppe og folk bliver højere og højere. Stakkels 2m høje mennesker, der er til koncert eller lign og rager op, så manden der sidder bag ham ikke kan se noget.

    Okay, det er en snørklet formulering, men håber budskabet alligevel er klart. Det er ikke galt alle steder, men mange.

    1. Det har jeg aldrig tænkt over, men nu du siger det, hvorfor ikke? Jeg oplever det tit i biografen, og jeg er endda meget gennemsnitlig i højden. Det er tit, hvor jeg ikke kan se hele lærredet.

      Nu er der endnu en ting, jeg kommer til at tænke meget over 😅