Julifristelser (ting og sager på min ønskeliste)

Reklamelinks

På den ene side er jeg lidt tilbageholden med de her ønskelister, da jeg ikke vil spamme jer eller bidrage til overforbrug. På den anden side spørger I tit om jeg ikke vil dele indlæg og inspiration til kjoler, jakker eller styling. Derfor tænker jeg, at jeg vil finde en mellemvej, hvor jeg deler det jeg selv har bogmærket. Med tiden vil der måske også komme flere inspirationsindlæg til bestemte stilarter eller tøj ala det jeg har på på et billede.

Ønskelister har jeg nok af. Jeg gemmer, liker og bogmærker alt det jeg kan lide. Meget af det klikker jeg aldrig hjem. Jeg kan godt lide at mærke efter, og hvis jeg stadigvæk finder det interessant efter noget tid kommer det hjem og bo.

Lige for tiden har jeg kig på ovenstående ting og nedenfor finder I nogle ord knyttet til hver ting og hvorfor det netop har vækket min interesse.

Jeg kan ikke være den eneste, der har et godt øje til Flos lamperne? Især den her Flos bordlampe, som jeg har kigget på længe. For mig er det et langtidsholdbart køb. Jeg har set mange af dem som loftlamper, men ikke så ofte som bordlampe. Jeg er fan.

Den her blomstrede VILA kjole har jeg allerede, men da en del af jer har spurgt hvorfra den er, kommer den med her. Det er den, jeg har på her og her. Lige nu er den nedsat. Jeg har den i str. 38.

Og sikke en fin prikket top fra Pieces.Og selvfølgelig med dertilhørende prikket nederdel. Det kunne meget vel være mit sommersæt i år. For ikke at tale om den lysegule sommerkjole. Nøj, den er pæn

Og nu vi drømmer, så se lige den her polkaprikkede kjole. Den kan altså noget. Især sat sammen med den runde stråtaske.

Farverige strømper fra Stine Goya kan peppe ethvert outfit op. Jeg lever i farvede glimmerstrømper for tiden, og de her vil passe godt ind.

Det her er simpelthen den sødeste kurv til opbevaring til børneværelset. Jeg delte den på Instagram for nogle uger siden, og I var enige. Jeg synes efterhånden H&M Home laver en masse pæne ting. Ikke mindst de møbler de også har sat i produktion. Og så har jeg et eller andet for det her lækre karamelfarvet sengetøj. Nu har jeg kigget på det et lille år, så det kunne meget vel være et tegn på det en dag skal herhjem at bo.

Bogmærker og gemmer I også ting, som I falder over det online? Også selvom det aldrig ender med et køb? Om ikke andet kan det måske give lidt inspiration til hvad man er på udkig efter. Hvad end man køber nyt, brugt eller laver det selv.

Ha’ en dejlig solskinsonsdag

Skriv en kommentar