Tilbage på arbejde og et tilbageblik

Så er vores ferie officielt ovre. Jeg har godt nok ikke holdt 100 % fri, men i og med de andre har været hjemme, har det føltes som sommerferie alligevel. Først på Fanø, derefter Aarhus og til sidst halvanden uge i København. Jeg fangede mig en influenza undervejs, men det hele gik da vi trods alt havde fri.

I dag var første dag tilbage i vuggestue for Nola og fritten for Sylvester. Skolen starter først om to uger, så de næste par uger er han på fritidshjemmet, som han heldigvis elsker. Det er mere Nola, jeg har været nervøs for. Er det indkøring på ny? Kan hun overhovedet huske stedet og ikke mindst de voksne? Jeg skrev det her blogindlæg inden sommerferien om mine bedste råd til en god indkøring.

Måske jeg selv skulle kigge tilbage i arkiverne. Det skal jo nok gå. Så længe vi tager det stille og roligt. Jeg har aftalt med vuggestuen, at vi henter hende, når hun vågner, så hun får en kort dag i dag. Så kan vi trappe op i løbet af ugen.

Første dag tilbage på arbejde, vuggestue og fritten

Jeg skriver det her indlæg fra Emmerys på Nørreport, der har et godt arbejdskontor for alle os, der elsker at arbejde ude af huset. Eller studerende og jobsøgende. Hvem end man er, kan man bruge det. Det ligger ovenpå Emmerys butikken.

Der er gratis wi-fi, man kan låne forlængerledninger og så er der en kæmpe tagterrasse i skyggen, hvis man ligesom jeg er ved at smelte væk. Man behøver ikke købe noget hos Emmerys for at bruge lokalerne, og det er min bankrådgiver nok pænt glad for..

Rådgivning, SEO og en arbejdsstund på Emmerys

Jeg har netop afsluttet nogle timer i Alberte Stengaards selskab, som jeg rådgiver de her måneder. Vi mødes ca. en gang ugentlig, og i dag fik jeg hjulpet hende med SEO, som jeg af en eller anden grund elsker. Alberte skal snart lancere sin blog, og før hun gør det, er det godt at have styr på alt det basale. Ja, faktisk alt det jeg ikke selv havde, da jeg lavede min blog. Man kan lige så godt gøre det rigtigt og med et brag fra start.

Men inden jeg skal brainstorme på kommende indlæg og planlægge august, vil jeg kigge tilbage. På en sommer, der var mere afslappende end jeg nogensinde kan huske. Ferie i Danmark var det helt rigtige for os. Vi kom ned i gear, og netop af den grund er jeg mere motiveret her på den anden side. Er I tilbage på arbejde endnu? Eller holder I lidt mere ferie?

Tilbageblik

Tilbageblik

Tilbageblik

Jeg har været på et par datenights med min mand. Èn på Restaurant Tolv, der var virkelig anbefalesværdig og én på Broens Gadekøkken, hvor vi havde medbragt vin og slentrede rundt i København badet i gyldent lys. Det var den bedste aften længe. Vi fik endda nogle turister til at tage et klassisk turistbillede af os. When in Rome Copenhagen..

Nola er blevet så stor. Lige der i sit, alligevel lille, tracksuit. Totalt cute. Jeg gad godt hun kunne være den her alder i nogle år endnu. En vraltende baby er noget af det bedste jeg ved.

Mit lille lyserøde hjørne, som jeg nok skal vise meget mere af en af de kommende dage. Jeg har kigget efter det her cafésæt siden foråret, og det er alt hvad man kunne drømme om. Sættet er fra danske Woud Design (reklame) og fuldstændig gennemført. Jeg håber på mange flere roséaftener lige her. Kan man andet med de farver?

Og så var vi forbi Innocent eventet på Bryggen her i weekenden. Sikke et genialt tiltag. Vi samlede skrald til den store guldmedalje, drak Innocents smoothies og fejrede at juice fra uge 35 bliver en del af pantsystemet (og vi derved undgår endnu mere plastikspild). Jeg elsker, når virksomheder tænker ud af boksen og samler folk til at give igen. Mere af det, tak.

Sommeren fanget i ét billede. Nola, der leger med vores lille hjemmelavede sandkasse, Sylvester, der leger med sine venner og os, der sidder i haven og nyder kaffe imens. Mere skal der ikke til.

Den her bygning på Istedgade emmede af liv og lyserøde magi. Sådan nogle små farvepust går ikke ubemærket hen hos mig, og jeg tager gladeligt et par billeder på vejen.

Og til trods for ferie og sygdom nåede jeg en times selvforkælelse hos Janni fra Ilash&Brows, der i fire år har lavet mine shellacnegle. Hun er dygtig, og sammen bliver vi kreative. Det her er faktisk fem forskellige nuancer af lyserød og lilla, som sammen giver et fint spil.

Hun er netop vendt tilbage fra barsel og tager nye kunder ind nu, hvis man gerne vil have shellac. Salonen ligger på Liflansgade, der er en sidegade til Amagerbrogade. Kæmpe anbefaling.

Jeg arbejder rigtig godt (og spiser godt) hos Gló Food på Værnedamsvej. Jeg elsker det sted. Ikke mindst deres morgenmadsbowls til gode priser. Og deres matcha ice latte.

Hvad har I lavet i juli? Udenlandsferie? Været hjemme i Danmark? Og nu hvor jeg er fuldt tilbage på pinden, er der så indlæg eller andet I godt gad jeg tog op?

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Spændende at høre om, for mit vedkommende har det primært stået på sommerhushygge i det gode vejr 🙂

    Men synes godt nok det var lidt hårdt at komme i gang igen i mandags!

    1. Så hårdt! Det synes jeg også det var selvom jeg er selvstændig. Det er bare lidt sjovere, når børnene ikke skal tidligt op og man kan tage den mere med ro 😅