Beauty Banana, ansigtsbehandlinger og skønhedstips

Reklame

Beauty Banana

Reklame

God eftermiddag. Jeg sidder ved mit spisebord, mens regnen siler ned. Det er ellers vores bryllupsdag i dag, men dagen indbyder ikke rigtig til fejring udenfor. Nok nærmere serier, tæpper og varm kakao i sofaen.

Jeg har dog været ude ad flere omgange i dag. Først løbeturen kl. 05.45 i morges (ja, så uhyggeligt tidligt, da min veninde og jeg ellers ikke kan nå det) og senere, da jeg skulle forbi Lisa fra Beauty Banana. Hun laver byens bedste ansigtsbehandling, og jeg har ikke været forbi siden engang i start juni, så det var på tide.

Beauty Banana

Beauty Banana

På besøg hos Beauty Banana: En skøn hudklinik på Islands Brygge

Det kan godt være jeg har flere skønne rutiner herhjemme, som gør en stor forskel og jeg aldrig vil undvære, men mine ture ned forbi Beauty Banana (tidligere Morro) er altafgørende for jeg kan holde min hud pæn og fin.

Hvis I læste det her indlæg i sin tid, hvor jeg netop interviewede Lisa, kan I måske huske, hvad det er ansigtsbehandlinger kan, som de gode rutiner derhjemme ikke kan. Det er kombinationen, der er altafgørende.

Beauty Banana

Beauty Banana

I dag fik jeg derfor bugt med nogle af de ting, der havde irriteret min hud de seneste par måneder. Solstråler samt vekslen mellem varme og kolde dage, har nemlig sat sine spor.

Ikke voldsomt meget, men der har været små udbrud og nogle nye pigmentpletter. Heldigvis forsvinder de igen, så snart jeg har været forbi Lisa.

Beauty Banana

Beauty Banana

I dag kom jeg både igennem afrensning, damp, frugtsyre, dybderens (der fjerner alle de stædige knopper og små udbrud), ansigtsmassage, fugtmaske, kølende rosekvartsruller, lavfrekvensstrøm og ikke mindst masser af pleje. Jeg nåede også både at få opfrisket brynene og få farvet vipper.

Det lyder måske af meget, men hvis man vil se en forskel, så skal der også en behandling til, der faktisk gør en forskel. Det skal ikke kun være nusseri og hygge. Der skal aktive tiltag til, og jeg elsker at jeg faktisk går derfra med meget pænere hud end jeg kom med.

Bonustip: Lisa forlader dig IKKE under behandlingen. Når ansigtsmaskerne arbejder, får man arm-, hånd- og nakkemassage imens 😍

Beauty Banana

Derudover havde vi også en god snak om det vi forhåbentligt kan lancere nu på mandag. Jeg vil helst ikke køre det op, men derimod blot lade idéen tale for sig selv. Når man har arbejdet på noget i mange måneder, er man (læs: jeg) lidt spændt på at lancere det.

Ikke mindst hvordan I tager imod det. Det er ikke noget kompliceret, men blot en forlængelse af mit univers og hvad jeg gerne vil bevæge mig mere over i. Så lad os krydse fingre for det allerede er klar mandag.

Beauty Banana

Beauty Banana

Tilbage til behandlingen, der altså var 70 minutter i himlen. Tænk jeg allerede har gået der siden hun åbnede i januar 2018. Jeg har fået så mange veninder sendt afsted efterhånden, og de går der alle fast.

Det er med at anbefale de små unikke steder, som kan noget helt særligt. Og det er virkelig ikke noget jeg skal sige. Vi har absolut ingen aftale om omtale, men Lisa er simpelthen så sød og talentfuld, at jeg synes alle børn kende til hendes lille geniale hudklinik på Islands Brygge.

Bonustip: Lisa fra Beauty Banana er også begyndt at bruge Aurelia i sine behandlinger, som jeg delte min begejstring for allerede år tilbage. Derudover bruger hun både produkter fra Amazing Space, Xellence og Madará. Hudbrands, der virkelig gør noget godt for huden.

Får I prioriteret jeres mig-tid? Og i så fald hvordan? Ansigtsbehandlinger eller andre rare stunder?

Skriv en kommentar