Dyb indånding… Pust ud..

Det selvstændige li

Den seneste tid har jeg løbet ekstra stærkt. De projekter, jeg enten allerede er i gang med, eller som jeg skulle lancere, har taget meget mere af min tid end jeg troede. Eller jeg har dedikeret meget mere tid til dem, vil jeg hellere sige. Fordi det var nødvendigt (og fordi jeg trods alt selv vælger, hvad jeg vil fokusere på).

Misforstå mig ikke. Jeg nyder det. Også selvom jeg aldrig har sovet så lidt så mange uger i streg. Det har været sene aftener, deadlines og desværre er det også gået lidt udover min familie, selvom det ikke var planen. Måske mest Rasmus, da jeg har arbejdet videre, når børnene er puttet.

Det selvstændige liv

Og sådan er det bare nogle gange, når man er selvstændig. Der har også været perioder, hvor Rasmus har arbejdet mere end “normalt” og hvor jeg har koncentreret mig om familien og hjemmet. Så længe der er plads til vi begge kan gøre det, og vi selvfølgelig begge ved det kun er for en periode.

Men hvilke projekter har fyldt meget og hvorfor?

Jeg har for det første det her podcast, Gåsehud, som I ikke hører synderligt meget til herinde. Det er noget helt andet end jeg normalt laver, og jeg (eller vi, for vi er trods alt to om det) tjener ikke en eneste krone på det. Lige nu er det kun på hobbyplan.

Det selvstændige liv

Det er helt okay med mig. Jeg synes det er utrolig sjovt. Ikke mindst er jeg stolt af vi har skabt et meget stærkt community omkring det. Jeg mærker interessen når nye højder hver eneste dag, og jeg glæder mig til at se, hvor vi er henne næste år samme tid. Mine ambitioner er høje og har været det fra dag et.

En helt ny gren til min virksomhed og som jeg er stolt af

Og så er der mit samarbejde med Lisa og vores helt nye Beauty Tools Kits. Overordnet set er det geniale beautyredskaber til ansigt og krop som vi har sammensat med et produkt, der gør underværker. Prisen er i bund i forhold til den kvalitet og effekt man oplever. Det er dog ikke noget, der bare kører fra dag 1. Vi har mange måneders arbejde foran os, hvor vi skal have slået fast, at man skal gå til os, når man kunne tænke sig at prøve en gua sha eller ansigtsrulle.

Vi guider jer, laver videoer og sørger for I får en god oplevelse med jeres nye kit og ritual. Derudover skal vi igang med den store Facebook annoncering såvel som vi vil lave workshops og events i København, hvor vi taler hud, skønhed og “øver” os med stenen, mens vi spiser og drikker, hygger os og netværker med andre kvinder.

Kampagner, podcast om det overnaturlige og konsulentopgaver

Og så er der bloggen og mine sociale kanaler. Det er dem, jeg primært lever af lige nu omend jeg har et ønske om at flytte min indkomst mere over til konsulentopgaverne og vores beauty tools kit. Det gør jeg alene af den grund, at jeg ikke synes det er synderligt klogt kun at spille på en hest i den her influencerverden. Man ved aldrig, hvornår tingene ændrer sig eller om man er købt eller solgt. Man kan således få rykket sit sikkerhedsnet væk under sig på et øjeblik.

Det er ikke holdbart for mig. Og så vil jeg gerne kendes for andet end mig som privat person. Giver det mening? Jeg vil gerne være den man går til, når man har spørgsmål om sin hud (i samarbejde med Lisa, som har en uddannelse bag sig) og som man forbinder med gua sha, ansigtsruller og beuaty tools kits.

Jeg vil gerne have at folk bliver så tilfredse med de kasser de modtager (de er virkelige fantastiske), at ordet spreder sig helt naturligt. Så hvis man gerne vil støtte bloggen og mit arbejde på andre måder end kampagner, er det her en mulighed og drøm for mig.

Det selvstændige liv

Om at åbne op for økonomien, det selvstændige liv og at spille på flere heste

Konsulentarbejde fylder også min kalender. Lige nu hjælper jeg Alberte, der netop har lanceret sin blog forleden dag. Vi har arbejdet på det siden juni, og jeg så forbandet stolt af både hende, men også hvad vi har skabt. Jeg hjælper med SEO, udbygning af netværk, Instagram, Pinterest, Facebook og kommer også med inputs til motivation, kreativitet og branchen i al almindelighed.

Forhåbentligt spreder ordet sig, og jeg kan begynde at hjælpe flere. Både privatpersoner og virksomheder. I forhold til sidstnævnte laver jeg dog løbende fotoopgaver og rådgiver om brug af influencer marketing. Det er sjovt og lærende at skabe noget for andre end sig selv.

Jeg ved slet ikke om det giver mening, men jeg vil gerne åbne mere op for virksomhedsdelen. Det har jeg været ganske god til tidligere, men måske glemt lidt igen i kampens hede. Både i forhold til økonomi, om det kan betale sig at blive selvstændig, barselsregler, om man skal have en revisor eller ej samt om det er for alle.

Jeg har mange tanker jeg gerne vil dele, og jeg føler også jeg har en del at give ud af, da jeg trods alt har været selvstændig i tre år nu. Vigtigst af alt har jeg lært, at når alt ser sort ud og man har lyst til at smide det hele væk, så ændrer tingene sig. Jeg har lært så utroligt meget om mig selv og hvad jeg kan de seneste tre år. Ikke mindst forståelsen for penge, som slet ikke spiller den store rolle længere. Det er ganske rart.

Har I spørgsmål eller noget I har undret jer over, så smid endelig en kommentar. Også gerne specifikke spørgsmål til samarbejder, hvad en kampagne kan give etc. Så tager jeg det med i et kommende indlæg.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Super spændende med mere fokus på virksomheden! Især sådan noget med, hvordan man kommer i gang og får kunder i butikken.