Gør-det-selv dag og nye tilføjelser til boligen

CC Hobby
Annonce

I sommers nød vi en ferie, vi ikke havde prøvet før, og som åbnede op for nye måder at være sammen på. Som familie, men i den grad også Rasmus og jeg, når ungerne sov. Jeg taler selvfølgelig om vores tur til Fanø, der endte med at være en af de bedste (og billigste ferier) vi har været på.

Førhen tonsede vi ofte rundt i storbyer. Eller brugte mange timer på transport. For derefter at flade ud med serier og iPad hver aften i sengen. Men på Fanø var vi sammen på en anden måde. Med brætspil, bøger, tegning og puslespil. Det var vildt hyggeligt, og selvom vi også gør de ting herhjemme, har det ikke være så ofte, som vi måske har haft brug for.

CC Hobby

CC Hobby

Vi har heldigvis bragt ferien med hjem. Senest har vi kastet os ud i et par gør-det-selv projekter herhjemme. Alt sammen klikket hjem fra CC Hobby.

Fremfor eksempelvis at finde iPad frem efter skole, har vi alle slået os ned ved spisebordet med læderpapir og andet godt til kreative DIY projekter. Se bare med nedenfor.

CC Hobby

Jeg havde i samråd med Sylvester valgt lidt forskelligt fra deres site, der bugner med sager og guides til kreative projekter. Vi snakker ALT, og derfor havde vi også svært med at vælge, men vi endte alligevel med lidt af hvert.

Jeg var solgt på den flettede kurv i læderpapir til alle mine smykker, hvor Sylvester mente vi skulle dekorere en opbevaringskurv til Nolas sager.

CC Hobby

Så det gjorde vi. Og vi fik også lavet et lille rejsekit til alle vores rejsedokumenter til den kommende ferie. I finder alle produkter til læderpapir her, og man bliver faktisk overrasket over hvor meget man kan lave fra bunden selv.

CC Hobby

CC Hobby

Det tog os et par dage, hvor vi gik fra og til spisebordet. Kurven tog længst tid, men det var nemt at gå til med den her guide. Og nu pynter den flot i vores soveværelse, hvor alle mine favorit smykker ligger i. Så fint, altså.

CC Hobby

Sylvester har skrevet på “Nolas kurv”, som han kalder den. Med lidt hjælp for os. Han er ret stolt. Man opnår på en eller anden måde en anden glæde ved de ting man laver selv. Måske også fordi børnene er med indeover? Lidt ligesom deres hjemmelavede gaver. De har også en højere placering i mit hjerte.

CC Hobby

CC Hobby

CC Hobby

Læderpapir er faktisk ikke lavet af læder selvom navnet måske indikerer det. Det er et 100 % vegansk produkt, som blot ligner læder. Det er nemt at arbejde med, og når man gør det vådt, får det en helt anden struktur og deraf udtryk. Bare et tip, hvis I kaster jer ud i det.

CC Hobby

Det fungerer rigtig godt, hvis man vil lave nogle fine potteplanter til sin grønne venner. Se bare her. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Jeg tænker også det kunne udgøre nogle smarte opbevaringsmuligheder til et kontor eller børneværelse?

Jeg har brugt følgende materialer til rejsemappen.

Jeg har brugt følgende materialer til “Nolas kurv”.

Og sidst men ikke mindst har jeg brugt følgende materialer til den flettede kurv.

CC Hobby

Næste projekt bliver hjemmelavede nøgleringe med navne på. Lidt ala de dyre man kunne købe en overgang i læderlook med navne skrevet på. Bare meget billigere og mere personligt.

Jeg håber I kunne bruge inspirationen eller måske blot som motivation til at kaste sig ud i budgetvenlige projekter, der samler hele familien? Og hvor man får lov at bruge sine hænder og være kreativ? Det er virkelig rart. Og så kobler man af, hvilket jeg har brug for oven på mange dage med skærm og kontorarbejde.

Rigtig god og solrig mandag ?
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

5 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments