Søndagsbekendelser

Happy sunday og en længe ventet omgang søndagsbekendelser. Jeg går ikke så meget op i dagene længere. Det kommer, når jeg har noget på hjertet og ikke nødvendigvis hver søndag, bare fordi det er det jeg plejede at gøre. Generelt set har jeg et enormt afslappet forhold til blogskriveri nu om dage. Herinde er der intet pres. Jeg blogger, når jeg vil, og I læser heldigvis med ligegyldigt hvilken frekvens, der er tale om.

Jeg tror aldrig, jeg har blogget så “lidt”, som den seneste måned, men omvendt har jeg nærmest aldrig haft så mange læsere på de enkelte indlæg. Kvalitet over kvantitet måske? Folk har nok heller ikke tid til at læse blogs dagligt længere eller?

Læs også:
Tid til virksomhedsstatus: Hvordan går det 6 måneder inde i året?

Ugen har været travl. På den gode måde. Både med en masse arbejdsrelateret, møder, podcast, familiebesøg fra Texas, træning, loppemarked og ikke mindst kvalitetstid med familien. I morgen føler jeg dog hverdagen for alvor starter igen. Indtil nu har Sylvester været herhjemme eller på fritidshjem, men i morgen starter han i 1. klasse.

Det betyder, at vi skal tilbage til dage med tidlige og travle morgener. Jeg blev aldrig fan i løbet af første skoleår. Sylvester er svær at få op, og når man samtidig har en baby med andre behov, bliver det stressende, når man senest skal være ude af døren 07.35.

Planlægning er dog alt. Tøjet er lagt frem, tasken pakket, madpakken lavet og havregrynen ligger klar i gryden. Skeer, skåle, vitaminpiller og vandglas er fundet frem. Ja, selv mit tøj. Hvad end, der kan spare os fra frustrationer. Og så kører det bare på rutinen.

Men nok om det, og nu til en omgang søndagsbekendelser..

1. Jeg er all in for demonstrationer, men den klimademonstration, der spærrede hele vejen og cykelstien i går var lidt for meget. Jeg forstår godt man er nødt til at tænke udenfor boksen for at få sit budskab ud, men at tage sine sko af og sætte sig midt på vejen, virker ikke nødvendigvis helt efter hensigten.

2. Hvis vi ser bort fra demonstrationen, var det ganske hyggeligt at tage en dag som turist i egen by. Vores amerikanske familie skulle vises rundt, og det tvang os til at tage nogle af de turistede ruter for første gang i lang tid. Er I gode til at være turister i eget land? Ellers kan jeg anbefale det her indlæg.

3. Jeg har genfundet glæden ved bevægelse. I hvert fald for nu. Og så har jeg endelig fundet noget at lave siden af løb. Jeg er startet i YO studios igen, og selvom det er en ekstra udgift, er det indtil nu pengene værd. Jeg bruger det mest til yoga og barretræning, som jeg også var glad for sidste efterår. Numsen løfter sig seriøst hurtigt!

4. Jeg kom til at købe to ting i Bahne forleden dag. Jeg havde egentlig aftalt med mig selv, at jeg ikke manglede noget, men så var der 70 %, og to af de ting, jeg havde haft et godt øje til i vinters, kostede pludselig meget lidt. Og så havde jeg også solgt 50 % af mit skab til loppemarked.. I kan godt høre jeg skal forsvare det for mig selv, ikke…? 😉

5. Nola har en skøn og sød alder, men jeg skal lige vende mig til det temperament, der følger med. Jeg kan jo godt huske det fra Sylvester, men jeg havde alligevel fortrængt det lidt. Måske bevidst? Det giver god mening, og det er en del af udviklingen, men de hysteriske flip vil altid give mig sved på panden.

6. Vi har bryllupsdag på tirsdag. Det er det man kalder læderbryllup, hvilket jeg synes lyder helt utroligt usexet, haha. Jeg håber vi kan komme ud nogle timer og fejre det.

7. Jeg kan simpelthen ikke finde Ben & Jerry’s veganske is længere. Jeg fandt i foråret en variant med cookiestykker i, og den var ualmindeligt god og et godt alternativ til flødeversionerne, som jeg ofte får ondt i maven af, men hvor er de nu? Jeg kan som regel kun finde dem få steder og aldrig netop dén variant længere #krise

8. Om præcis seks uger skal vi på badeferie. Det er den samme tur som sidste år og vores “store” ferie i år. Jeg glæder mig ærlig talt til pool, strand og godt vejr, som vi ikke helt har nydt i år. Vi skal herhen igen.

9. Jeg elsker at rydde ud. Det ved I måske allerede, og derfor håber jeg på at kunne snuppe et ekstra og sidste loppemarked for i år. Jeg synes simpelthen det er noget af det hyggeligste. At snakke med folk, give sine ting videre og samtidigt få ryddet ud i skabene.

10. Jeg vil til gengæld gerne indrømme, at jeg ikke helt forstår den der Instagram tendens, der hersker nu. Hvor det hele handler om at være vildere, bryde tabuer, “skrue op” og råbe højest. Heldigvis skal der være plads til os alle, men derfor kan jeg godt undre mig over, hvad det er man finder underholdende og interessant.. Jeg er nok bare for “introvert” til at forstå det, haha.

Har I nogle søndagsbekendelser I vil dele? Eller tanker om nogle af punkterne ovenfor? 

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Jeg vil bare lige pippe om, at Naturli’s veganske is også er virkelig gode – de fås fx i Rema. Lakridsen er top lækker! Tak for en god blog og tillykke med bryllupsdagen ✨

    1. Gud, ja! Den havde jeg glemt. Jeg smagte faktisk deres Salty Caramel en dag, og den var virkelig god. Jeg synes måske bare Ben & Jerry’s kan noget andet med deres is. De store stykker cookie dough fx. Årh, jeg savner den!

      Og tak! Vi havde en vidunderlig dag ❤️