Søndagsbekendelser

To søndage i træk endda.. Jeg er helt stolt. Og glad, fordi jeg er nået til et punkt, hvor jeg deler, når jeg har lyst. Om der så går en uge imellem føles det bare rigtigt. Og en lille bonusinfo er, at det faktisk er søndagsbekendelser nr. 90! Det er godt nok mange forskellige søndage jeg har tastet løs.

Det startede helt tilbage i 2015, som en hyggelig opfølgning på den foregående uge. Og vi har diskuteret og talt om meget siden da. Alt fra 90’ernes Spice Girls videoer, som flere af os har sendt til TV2 (gudskelov det var inden noget som helst digitalt) til store oversize og barnlige t-shirts, som flere af os nyder at iføre os i, når vi kommer hjem.

Der har været sjove bekendelser, alvorlige bekendelser, ærlige bekendelser og ikke mindst de bekendelser, der har delt vandene. Man skulle tro man ville nå til et punkt, hvor man ikke kunne dele mere, men indtil nu dukker der utroligt nok stadigvæk mærkelig tanker op, som jeg deler med jer.

Kort fortalt har ugen både været god og på grænsen til for overvældende. Der har været spændende møder, sene aftener, bryllupsdag, men også en syg datter, en syg mand, børnefødselsdage og en hepatitis A & B vaccination. Vi håber alle har det bedre i morgen, og at det bliver en uge hvor alle trives i det de laver. Og ellers finder vi nok også ud af det.

Og nu til ugens søndagsbekendelser..

1. Der er store husedderkopper allevegne for tiden. Både på vores terrasse, men også indenfor hos os. Problemet er, at jeg er jeg bliver så bange, når jeg spotter dem. Vi taler skrig og skrål. Jeg kan simpelthen ikke styre min irrationelle frygt. De små edderkopper generer mig ikke, men de kæmpe store, altså, når vi taler dansk standard, freaker mig helt ud. Har I dem også hos jer?

2. Jeg har købt en helt ny garderobe til Nola på loppemarkedet i dag. Jeg manglede en flyverdragt samt en masse mørkt tøj, der kunne holde til vuggestuelivet. Og jeg fandt sørme det hele til små penge. Hvis man gider og orker at rode kasserne igennem, kan man finde alt det man skal bruge. Jeg elsker som bekendt at sælge ud, men jeg er ikke altid lige god til at købe på loppemarkeder selv. Det skal der laves om på nu.

3. Jeg kan seriøst ikke engang holde til et par glas vin og cocktails længere, selvom jeg er hjemme inden midnat. Hej tømmermænd i to dage.

4. Gåsehud podcast vokser og vokser. Jeg ved det ikke er alle, der er til podcast mediet, men jeg bliver altså glad. For vores lille (og lidt store) fællesskab af det okkulte. Det er sjovt, og jeg håber kun på rejsen fortsætter.

5. Vi har bestemt os for at tage en rejseklapvogn med på ferie i stedet for vores elskede Stokke. Jeg vil gerne have muligheden for at tage den med ombord på flyet (den vi har kan komme i kabinen og tæller som håndbagage) og ikke have ødelagt flere vogne. Jeg forstår faktisk ikke, at vi ikke har gjort det tidligere.

6. Jeg er simpelthen så stolt af mig selv, når det kommer til træning lige nu. Jeg træner virkelig kun fordi jeg nyder det. Skidt pyt med hvordan kroppen ser ud (selvom den selvfølgelig ændrer sig undervejs). Det er følelsen bagefter, der er guld værd. Det er blevet mit frirum. Uden telefon, uden børn og uden forstyrrelser. Hvem havde troet den største motivation vil blive familielivet? 😉

7. Jeg er på udkig efter pæne plakater. Lidt ala det jeg har hængende her. Der er så mange dygtige kunstnere derude, så hvis I har set noget pænt (der er til at betale), så tip mig endelig.

8. Næste uge bliver travl. På den ene side er det skønt, men på den anden side har jeg allerede lidt sved på panden. Især fordi jeg skal aflevere og hente alle dage. Jeg ved dog det hele handler om indstilling, så nu siger jeg det lige højt. “Det bliver en begivenhedsrig uge med mange spændende mennesker og fart på. Der sker noget nyt hver dag, hvilket er en gave, når man er sin egen chef”. Lad os satse på det bliver en realitet..

9. Jeg vil gerne til at begynde at strikke. Jeg har allerede mit første strikkekit liggende klar. Nemlig en sød hue til den yngste herhjemme. Jeg er også blevet vild med små hobbyprojekter med familien. Alt, der får vores øjne væk fra skærmene. Puslespil er også et hit herhjemme.

10. Min dreng er begyndt at læse. Af lyst. Dengang han var helt lille kunne jeg ikke forestille mig hvordan det vil blive at have et stort barn. Og nu sidder vi her. Han er nærmest bedre til hovedregning end mig. Det ved jeg ikke helt, hvad jeg skal synes om, hehe.

Har I en enkelt eller måske flere bekendelser I vil dele med mig? Eller tanker om ovenstående?

/**/

Skriv en kommentar

 

3 kommentarer

    1. Vores er fra Filibabba (Go Summer). Det er nemlig én af de få man selv kan tage med direkte ind i flyet 👏🏻