Dåsetur, øliv og mit første besøg på..

Co'Couture jakke

Godmorgen! I dag er en stor dag. Eller i hvert fald for mig, der ikke så tit skal overnatte ude. Det er nemlig dagen, hvor jeg smutter afsted med mine veninder til en ø, jeg længe gerne har vil besøge. Nemlig Samsø.

Vi er 8 piger, der skal på en såkaldt dåsetur. Ja, det kalder vi det..Nogle har jeg kendt siden folkeskolen. Andre siden gymnasiet. Det er alle piger, jeg har kendt i størstedelen af mit 33 årige liv, og nu samles vi en lille flok og drager mod Samsø.

Det er faktisk ret vildt, men vi er 20 piger i alt i den her venneflok. En enkelt ser jeg ugentligt og andre går der mange år imellem, fordi vi bor i hver vores ende af landet. Men når vi mødes, så er alt som det plejer, og det elsker jeg. Og det er til trods for vi nærmest har været alt igennem. Sorg, glæde og den udvikling vi hver især har gennemgået. Har du også nogle veninder, du har holdt ved siden du var helt ung?

Derfor ved jeg også den her tur bliver noget særligt. Ikke mindst fordi min veninde, Ditte, er den sejeste værtinde jeg kender. Når hun arrangerer noget overgår det alle vores forventninger. Vi skal bo i hendes mosters hus. Lige ned til vandet. Vi har både planlagt vin, løbeture, badning i det kolde hav, kartoffelmadder, slik og lange snakke. Jeg har dog også en plan om at sove. Gerne til mere end 05.45, som er min virkelighed hver dag for tiden. Hvis jeg kan sove til kl. 07.30, er jeg overlykkelig.

Vi sejler allerede hjem igen søndag morgen, men af erfaring ved jeg, at man kan nå at tanke op på meget kvalitetstid på under 48 timer. Også selvom det er første gang jeg skal være væk fra Nola så længe. Både hun og jeg skal nok klare den, men derfor kommer jeg nu stadigvæk jeg til at savne hele familien derhjemme.

Jeg glæder mig til at krydse Samsø af listen. Først var det Fanø og nu Samsø. Så mangler jeg kun 49 andre øer.. Hvis I nu tilfældigvis har været på Samsø, så del endelig jeres anbefalinger. Hvor skal vi spise? Hvad skal man se? Måske endda nogle gode insidertips?

Og hvis ikke, så tipper jeg jer til lidt samlede indlæg fra den seneste tid, som I måske ikke allerede har læst? Og ellers vil jeg bare ønske jer en god weekend fra Samsø. I finder mig på stranden med et glas vin i den ene hånd og et blad i den anden (okay, det skal godt nok regne og blive 16 grader, men man kan vel drømme..)

1. Jeg føler mig nogle gange som alle de andre. Det er okay, så længe jeg tilpasser det til vores behov.

2. Her går det godt: En midtvejsstatus

3. 7 skønne produkter, jeg tømmer (og køber igen og igen)

4. En gennemgående guide til ALT hvad du skal vide, hvis du vil have din drømmehud

Skriv en kommentar