Jeg drømmer om.. #efterårsedition

Warm Nordic stol

Forleden dag fik jeg en mail. Faktisk “bare” en pressemeddelelse, der gav mig (og mange andre) adgang til en billedbank henne hos Warm Nordic. Jeg kigger ellers sjældent nærmere på de her firmaers billeder, men denne gang var der et eller andet, der lokkede mig ind. Og WAUW! Jeg var solgt.

Warm Nordic stol

Warm Nordic bord

Warm Nordic bord

Jeg elsker personligt at blive inspireret på boligfronten. Hvad end det er i forhold til at rykke det eksisterende rundt, købe nyt eller finde tilsvarende brugt.

Det må man gøre op med sig selv, men inspiration er aldrig en dårlig ting. Jeg tænker også det er sådan mange af os bruger Instagram, blogs, magasiner og hvad vi nu ellers bruger af medier?

Warm Nordic spisebord

Warm Nordic spisebord

Warm Nordic spisebord

Jeg elsker egentlig vores hjem som det er. Her er rart og roligt, og når vi engang skal foretage os nogle køb igen, skal det være langtidsholdbart og permanent. Jo ældre jeg bliver, jo mere har lyst til at finde noget klassisk.

Warm Nordic stol

Og det er der tale om her. Warm Nordic har vækket mange af de originale 50’er og 60’er design til live, men også deres Contemporary Collection, der mere tager udgangspunkt i tendensen lige nu.

Warm Nordic bord

Warm Nordic spisebord

Warm Nordic lampe

Jeg er fan af begge dele, og fordi billederne (og møblerne) er så tidsløse og smukke, måtte jeg dele dem med jer. Bogmærk, gem og invester (eller find et alternativ i genbrugsbutikken, som du får ompolstret eller sat i stand).

Har I nogle designklassikere derhjemme? Eller møbler, der vidner om en anden tid? Arvesager måske endda? Vi har nærmest ingen møbler herhjemme, der er gået i arv. Desværre. Jeg gemmer dog selv alt af sentimental værdi, som mine børn en dag kan overtage.

Skriv en kommentar

 

3 kommentarer