Planer og intentioner for september

Danica Chloe

Dejlige, skønne og flotte september. Altså minus regn og grå dage, men når september viser sig fra sin fine side, er det hele bare enormt smukt. De første orange blade. De stadig lyse dage. Sensommeren, som vi kan være heldige at mærke til. Som en måned, hvor man næsten er klar til efterår, men alligevel får lidt sommervibes. Jeg er vild med den.

Foråret har altid været min yndlings årstid, men efteråret vinder mere og mere ind på mig. I år skyldes det også noget andet stort, men mere om det nedenfor.

Planer og intentioner for september

1. Vi trækker nemlig stikket om et par uger og drager mod Thailand. Mine forældre har en lejlighed dernede de besøger årligt, og vi er inviteret med. Sidste år var vi der for første gang (I kan læse om vores barselsferie her), og vi blev fulstændig forelsket i stedet. Alt er lækkert og vejret er perfekt, når man har små børn. Det har været et begivenhedsrigt år, så vi trænger til noget kvalitetstid alle fire.

2. Og så skal jeg se IT part 2 i biografen i aften. Faktisk lige om lidt. Er der andre gyserglade mennesker derude? I så fald kan det være I deler min begejstring? Det er muligvis én af de bedste filmatiseringer længe. Jeg både glæder mig og frygter for min nattesøvn bliver helt ødelagt de næste mange uger.

3. Udover Thailand byder måneden også på en tur til Samsø. Ja, faktisk sejler vi allerede nu på fredag. Det er en venindetur, som blev planlagt tilbage i januar. Jeg har aldrig været på Samsø før, så jeg glæder mig naturligvis helt vildt. Især efter vi var på Fanø en uge i juli (få min guide her). Jeg er vild med ølivet og trænger til at komme væk fra København og mærke roen igen.

4. Jeg skal også planlægge, forberede og eksekvere en masse samarbejder. Man skal aldrig klage, når man har travlt. Det er som regel et tegn på det går godt, og det gør det. Virkelig godt lige nu. Både med bloggen, men også Gåsehud Podcast, der lige nu bliver hevet i fra alle retninger. Jeg fejrer undervejs og prøver at holde tungen lige i munden. Tak fordi I altid er så gode til at tage imod alt det, jeg kaster mig ud i. Jeg gør mig altid umage, og det har I taget godt imod.

5. Jeg skal sende min søn afsted til judocamp på Amager. Godt nok med sin far, men alligevel. Han er blevet så stor. I sidste uge gik han alene i Rema for at købe is. Nu deltager han i sportscamps. Det næste bliver sikkert at han skal på lejrtur. Jeg forstår det ikke helt. Selvom det er sundt, er det også lidt svært at se sine børn blive så store. Godt vi stadigvæk har en lille en i huset.

6. Og så skal jeg pleje mit parforhold. I husker måske det her indlæg. Som altid er der gode og dårlige dage. Lige nu er vi presset med hospitalspraktik, mit arbejde, vuggestue og skolelivet. Ferien bliver kærkommen.

7. Det bliver også til et besøg hos Letz Sushi på Bryggen. Igen, igen, igen. Jeg kommer der tit, men jeg er virkelig glad for deres sushi. Denne gang hiver jeg to veninder med.

8. Apropos mad skal vi tilbage til måltidskasserne. Det vil både hjælpe de pressede dage, men også sørge for vi får andet end rugbrød, ahem. Nu har vi løbende fået Simple Feast de sidste mange måneder, og det fungerer bare. Se bare her. Børnene smager (og får lidt supplerende mad, hvis der er noget de ikke gider), mens vi går amok i god vegansk mad. Jeg er vild med det. Reklame: I får 15 % på alle måltidskasser ved brug af koden Danica15. Vi har Family Feast kassen, og den kan anbefales.

9. Og så skal jeg på en såkaldt Ghost Tour i Københavns gader. En mørk (og sikkert regnfuld) fredag. Om jeg glæder mig? JA!

10. Derudover har jeg flere kaffeaftaler på programmet med spændende mennesker, som jeg “kender” online. Det er en god måde at sætte ansigter på dem man følger, men også at udvide sit netværk. Networking er ikke et fy-ord i min bog. Så længe man møder folk med respekt og ydmyghed. Og selvfølgelig fordi man har en oprigtig interesse. Det er altid en fornøjelse.

Hvad skal I bruge september måned på? Har I nogle planer, drømme eller gøremål? Jeg vil meget gerne høre om dem.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer