Ro, nærvær og et ønske om mere balance

Thailand Phuket guide

Godaften fra Thailand. Klokken er 16 hos jer, men allerede ved at være sengetid hernede. Faktisk er det en befrielse for engangs skyld at være “foran”. Jeg føler jeg får foræret nogle timer hver dag i forhold til mit arbejde, og det er en omvendt verden for mig!

Jeg er dog også på ferie, og med ferie kommer der et ønske om at slappe af. Det har min familie i hvert fald ønsket, og jeg forstår dem godt. Jeg har derfor både forberedt lidt indlæg, men også sagt til mig selv, at det er OKAY ikke at være på.

Jeg har selvfølgelig et helt naturlig behov for at dele ud, hvilket ikke handler om min virksomhed, men mig som privatperson, der godt kan lide at fange de fine øjeblikke. Dem er der mange af på sådan en dejlig og varm ferie.

Thailand Phuket guide

Omvendt tror jeg det er sundt at mærke stilheden og roen brede sig i kroppen. Alle mennesker trænger til det i ny og næ, og selvom vi har indrettet os i et samfund, hvor de fleste mennesker er limet til deres telefon, og i særdeleshed sociale medier, vil jeg prøve at udfordre mig selv. Måske endda med et par offlineperioder? Indtil nu har jeg i hvert fald ikke følt mig nødsaget til noget som helst.

Jeg savner nemlig lidt ferier før Instagram eksisterede. Når man kom hjem havde man kun få billeder på kamerarullen, som ofte var i form af et digitalkamera (og før det den slags, der skulle fremkaldes). Men jeg elsker også tiden nu, hvor jeg får så mange geniale tips til spisesteder, seværdigheder og spændende locations. Og ikke mindst inspirationen og det at dyrke de smukke billeder, som jeg elsker.

Thailand Phuket guide

Så det er på ingen måder en kritik af de sociale medier, da de trods alt kan rigtig meget og er en del af vores tid. Det handler mere om hvordan jeg navigerer i det og faktisk formår både at være på og slappe af. Jeg forestiller mig det ikke er forbeholdt selvstændige, men alle mennesker, der måske har tendens til at kigge lidt for meget på telefonen?

Nu vil jeg lukke computeren i, gøre børnene klar til at sove og måske endda nå en serie med min mand. Vi har med vilje valgt at være ét sted i begge uger, så vi når at komme så meget ned i gear, at vi kan kede os. Det trænger vi til. Ingen øhop, sejlture eller rygsække her. Jeg beklager til jer, der har spurgt ind til netop det, men jeg tænker der er mange andre familie, der allerede har skrevet om øhopperi. Vores mål er absolut afslapning, god mad og sene aftenener på balkonen. Så er vi glade.

Tak fordi I følger med ❤️

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

  1. Nyd din ferie med familien. 😊 Prøv en hel dag uden telefonen, det er fantastisk. 🙂 Du er så meget på til hverdag, at dine følger må acceptere en dag uden nyt. 🙂 Lad telefonen blive hjemme og nyd nærværet uden en skærm. 😍

    1. Det er nemlig det vigtigste, og der er alligevel ingen, der bemærker man forsvinder på en stund ❤️ Tak for din kommentar.