Black Friday, Green Friday eller Black FriNAY? STRESS!

I dag er dagen, hvor Instagram, blogs, aviser og nyhedssites kommer til at spamme os med Black Friday tilbud. Og fred være med det. Jeg forstår godt de butikker, der tager afstand, fordi de er små og ikke kan hamle op med de store webshops procentsatser, men omvendt forstår jeg også godt man kan følge sig tvunget til at deltage i ræset, for at få et godt julesalg. Det er der ikke noget forkert i

Fra et forbrugerperspektiv forstår jeg det faktisk også godt. Hvis man har udset sig en bestemt kjole eller julegave til en man holder af, føles det næsten dumt ikke at slå til. Omvendt skal man heller ikke købe “bare” fordi tingene er sat ned. Det minder jeg mig i hvert fald selv om de her dage. Hvis ikke du vil købe det til fuld pris, bliver du nok heller ikke glad for det til nedsat pris.

Jeg havde egentlig troet jeg skulle lave en form for Black Friday oversigt, som jeg har gjort de seneste par år. Både for jeres skyld, men også for min egen, da sådan en dag kan udgøre en pæn indtjening i affiliateindtægt. Lad os være ærlige..

Det føles bare ikke rigtigt i år. Jeg har simpelthen ikke lyst. Ikke fordi jeg på nogen måde har noget imod de butikker, der holder Black Friday eller de forbrugere, der vælger at handle ind. Og ej heller de bloggere, der deler rabatkoder og tilbud. Det kunne jeg også selv finde på.

Jeg er bare dødtræt af reklamerne allerede. Jeg magter ikke lige flere stories om webshops, der har x antal % på ALT. Min indbakke gløder med gode tilbud, og jeg kan mærke jeg føler mig fristet, og det irriterer mig.

SÅ planen er, at jeg tager til min søns klippe-klistre halløj på skolen her til morgen og arbejder igennem resten af dagen, mens jeg forsøger at undgå de mange mails, der tikker ind hvert minut. Jeg skal holde fokus og nå i bund med min to-do liste, så jeg kan holde weekend med god samvittighed. Og så håber jeg udsalgstressen er væk i morgen igen.

Sylvester fylder nemlig 7 år på lørdag, og vi skal have en del forberedelser på plads. Jeg glæder mig sådan til han skal åbne sin gave. Mellem os, og fordi han ikke læser med herinde (det kunne ellers være sødt), så får han en ny cykel. Med gear og dynamolygter. Han bliver så glad. Da jeg var barn, var noget af det største altså en splinterny cykel, der bare kørte som en drøm.

Vi skal også holde fødselsdag for klassen i Dinos Legelands. Altså i morgen. Og lørdag aften skal jeg ud med en veninde. Jeg er ikke inviteret til nogle julefrokoster, som jeg kan deltage i, så nu tog jeg sagen i egen hånd, så jeg får set andet end min sofa. Jeg fortryder det sikkert søndag morgen, når tømmermændene rammer. Heldigvis står weekenden også i julepyntens tegn. Vi skal have gravet os ind til julekassen bagerst i kælderen, købt et lille juletræ og hængt lyskæder op.

Hvad med jer? Skal I shoppe til Black Friday? Og er der reelt set nogle webshops, der holder et godt tilbud? Hvad tænker I om hele den her dag? Ja, faktisk måned? Får I også stress over alle de gode tilbud? Jeg havde aldrig troet det skulle have den modsatte effekt på mig, men man udvikler sig med tiden, og lige i år kan jeg slet ikke overskue det.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Jeg købte en ny vinterjakke til Rosa på Black Friday. Fordi hun netop er vokset ud af den jakke, hun ellers har brugt besluttede jeg mig for at holde øje med procenter på netop dét. Samt en julegave til min kæreste, der også var bestemt på forhånd.
    Men ellers gjorde jeg ligesom dig – lukkede øjne og ører for alle tilbudene. Man kan nemlig så let blive fristet og så har man pludselig gjort for stort indhug i decembers budget, så julegaveindkøb virker uoverskueligt eller sådan noget. Så ér det lettere bare at “lukke ned”.

    http://nouw.com/satinawandel