Min taskesamling

Annonce

Adax taske
Annonce

Søndag i sofaen, mens børnene leger. Vi er nået til det punkt, hvor børnene kan sidde selv, mens vi andre sidder ved siden af. Det er helt enormt hyggeligt, og det bekræfter mig bare i hvor hurtigt tiden går. Lige pludselig når vi det punkt, hvor vi er de pinlige forældre, de ikke gider holde i hånden mere. Det kan jeg slet ikke overskue..

Weekenden har stået i oprydningens tegn. I ved de projekter, der tager tid og ofte bliver glemt i hverdagens travlhed. I går solgte jeg derfor ud herhjemme til et privat tøjmarked på vores terrasse.

Adax taske

^ Silje taske (med medfølgende kæde) i farven Cormorano latte

Jeg var egentlig blevet lidt småsyg dagene forinden (men jeg overvandt den – altså forkølelsen), og da både Sylvester og Nola var hjemme med sygdom fredag, overvejede jeg at aflyse. Jeg havde ikke overskud. MEN jeg holdte ved, og hvor jeg er taknemmelig for det. Mest af alt fordi der faktisk var folk, der trodsede vejret og kiggede forbi.

Adax taske

Adax taske

^ Becca Bucket Bag i håndflettet læder

Det gjorde mig glad. Ikke kun fordi jeg solgte ud, men også fordi jeg fik lov at møde jer. Jeg ved jo ikke ret meget om jer på den anden side af skærmen, og det vil jeg gerne ændre på.

Da tøjsalget var ovre, satte jeg resten til salg på Instagram, og derfra gik det stærkt. Det hele røg på et par timer, og jeg brugte således min lørdag på at pakke ned, skrive labels og sende pakkerne afsted med posten. Sikke en dag og sikke en effektiv form for sortering. Mere af det!

Adax taske

Adax taske

^ Lattefarvet Lilja taske

Jeg fik også vist min lille taskesamling fra Adax frem. Dem af jer, der følger med på Instagram, har måske allerede set det, og ellers får I det her. Jeg har nemlig en genial rabatkode på 25 % til Adax i kraft af vores samarbejde, og selvom jeg ikke er blevet bedt om at dele det herinde, synes jeg det vil være synd at lade vær.

Det er nemlig en af de bedste rabatkoder, jeg har kunne dele i bloggens snart 8 år. Koden er Danica25, og de 25 % gælder på ALT (minus nedsatte varer), så hvis du har haft et godt øje til noget bestemt eller ønsker dig en taske i julegave, er det i dag eller i morgen du skal slå til. Koden udløber mandag den 4. november til midnat. I finder hele udvalget her.

Adax taske

Adax taske

^ Den nyeste til samlingen.. PETRA, der kommer i mange farver 😍

Og her får I så min taskesamling. Der er ingen tvivl om hvilken type taske jeg elsker. Gerne skuldertaskerne, jeg kan bære kryds over kroppen, mens jeg har styr på ungerne.

Jeg drømmer også lidt om en stor lædershopper, gerne denne her, som kan indeholde alt det essentielle til en arbejdsdag. Computer, oplader, notesbog, halstørklæde, drikkedunk og ikke mindst alt det til børnene.

Adax taske

Brug koden Danica25, når du tjekker ud, og du får fratrukket beløbet med det samme. Adax har desuden gratis fragt ved køb over 499 kr. God taskejagt og rigtig glædelig søndag. Nu vil jeg pakke en kuffert, så jeg i morgen tidlig kan suse mod en by, jeg GLÆDER mig til at besøge.

God aften!

Skriv en kommentar

 

1 kommentar