Planer og intentioner for november (Amsterdam, 7 år og mere fritid)

November listen

November, november.. Selvom vi allerede skriver den 6., har jeg ikke glemt månedslisten. Både alt det jeg har i kalenderen (eller manglen på sammen), men også det jeg drømmer om. Jeg har inddelt indlægget i flere punkter denne gang. Sig endelig til hvis der er noget, jeg bør tilføje til næste gang?

Jeg har netop slået mig ned i sofaen. Min kuffert står ude i gangen og skal tømmes før eller siden. De sidste 48 timer har jeg nemlig tilbragt i Amsterdam. En spændende, inspirerende og hæsblæsende tur med en masse gode øjeblikke. Nu er jeg også træt. Jeg tror sammenlagt, jeg har sovet 10 timer de sidste to dage. Med afbrydelser.

November listen

Jeg er sådan en, der på ingen måder sover bedre alene. Især ikke på et hotelværelse i et fremmed land. Irriterende nok. Så efter jeg har skrevet det her blogindlæg, hentet mine børn, hygget, ryddet op og ud, og ikke mindst puttet børn, skal jeg SOVE. Gerne 9 timer i streg, tak.

Det har jeg allerede i kalenderen

.. Den der Amsterdam tur med Rituals (inviteret/reklame) som allerede er overstået. Mere om den, og hvad vi lavede lige præcis der, en af de kommende dage.

.. To telefoninterviews til et par kandidatafhandlinger. Jeg har på ingen måder tid, og jeg må desværre også nogle gange takke nej, men når jeg bliver spurgt, kommer alle minderne tilbage. Jeg husker tydeligt hvor vigtigt det var at få de specialeinterviews i hus. Det kunne redde ALT, når folk sagde ja til at medvirke, så derfor takker jeg i ny og næ ja. Selvom jeg snart er mættet af influencer marketing snakkeri.

.. Jeg får også besøg af flere læsere, som var så flinke at købe mit tøj til lørdagens loppemarked. Det er ganske hyggeligt, når I vil hente det personligt, så jeg kan få sat ansigt på nogle af jer, der læser med. Det bliver ikke sidste gang, jeg holder noget ala det her.

.. Besøge mit bureau, der styrer alle mine samarbejder. Julen nærmer sig, og det betyder adventskonkurrencer og julefokus. Ikke mange, men få gode, der passer godt til mig og de emner, jeg gerne vil skrive om.

.. Forbi Finders Keepers, der i weekenden åbner dørene op for endnu et designmarked. Jeg ELSKER det. Så mange talentfulde mennesker og unikafund samlet på et sted.

.. Besøge min mor, der er hjemme i København de næste to uger.

.. Fejre at Sylvester fylder syv år i slutningen af måneden. Han største ønske var at holde sin fødselsdag i Dinoland, så det gør vi. Store dreng og store planer. Han ønsker sig en ny cykel, og det er jeg også ret sikker på er et ønske han får opfyldt.

November listen

^ Nederdel Sofie Schnoor, trøje fra ZARA, taske fra Adax og støvler fra Gardenia (gamle)
Det håber jeg på at nå

.. Et par af de mange julemarkeder, der popper op for tiden. Jeg er ved at være klar til jul med alt, hvad det indebærer. Allermest glæder jeg mig til Bailey i kaffen.. Hurra!

.. De deadlines jeg har. Jeg fungerer bedst, når jeg er på forkant med de ting, der kommer, men sådan er virkeligheden sjældent skruet sammen.

.. Holde en lille get together med jer. Jeg har lanceret det her skønne beauty projekt. Lige nu fylder det ikke så meget, men jeg arbejder på at inkorporere det mere i min virksomhed og brand. Jeg gad godt vise ALLE hvor godt og effektiv gua sha massage er, og især dét at det ikke bare er endnu et ubrugeligt redskab. Det virker og er nemt at bruge, mens man laver andre ting. Såsom serier eller mens man læser en bog. Multitasking på højt plan, jo.

Det vil jeg købe

.. Et par julegaver. Jeg tænker at slå til på Black Friday, som jeg plejer. Jeg er med på, at det efterhånden er lidt udskældt med den ene dag om året, men jeg synes nu sagtens man kan gøre brug af de gode rabatter. Det må være op til den enkelte, at vurdere hvad man har brug for. I får ingen løftet pegefinger herfra. Jeg respekterer både dem, der ikke gider deltage, og dem, der nyder godt af at spare lidt penge den ene dag. Vi kan godt blive enige om at sådan en dag skaber overforbrug, men jeg synes ærligt ikke man kan klandre den ene dag for at vælte læsset. Jeg har skrevet om Black Friday-diskussion og forbrug de forhenværende år – både HER, HER og HER.

.. Jeg overvejer også at købe en ny yogamåtte, der ikke er så tung som min nuværende. Måske et muligt julegaveønske? Hvad ønsker I jer i år?

November listen

Det skal jeg sælge

.. Vores gulvtæppe i stuen og vores store grå sengetæppe. Se begge annoncer på DBA her. Jeg forsøger løbende at rydde ud, og lige pt. har jeg brug for ro og færre ting omkring mig.

Det vil jeg lytte til, se eller læse

..Jeg er igang med Let’s not meet i min podcast app, som er noget så spændende og uhyggelig. På den hyggelige måde, altså. Jeg har hørt en hel sæson på to dage. Kort fortalt er det en vært, der læser creepy og spændende Reddit historier op. Det er simpelt, men fungerer uhyggeligt godt.

.. På seriefronten er vi netop startet på sæson 2 af Mindhunters. Det handler om seriemordere og den specialafdeling i FBI, der i 1990’erne opfandt begrebet. Det er en psykologisk serie, hvor man nøje følger deres arbejde og forklaringen på hvad der kan få seriemordere til systematisk at slå ihjel.

Hvad mon jeres november måned byder på? 

Skriv en kommentar

 

1 kommentar