Året der gik: 10 GODE spørgsmål og mine svar

For en måneds tid siden fik jeg en mail fra søde Line, der driver den virkelig fine livsstilsblog – MeriMeri. Hendes blog minder mig om hvordan det var at blogge i “gamle dage”. Det er på en eller anden måde mere uhøjtideligt og hverdagsagtigt, og det der fangede min interesse dengang jeg begyndte at læse blogs tilbage i 2009.

Alle billederne er taget af Renate Photography.

Line er faktisk en af de få, jeg følger, som formår at holde fast i formatet uden det bliver for kommercielt. Da hun så samtidigt vil have mig med i en “året der gik” føljeton med mennesker hun finder inspirerende, blev jeg stolt. Jeg bliver altså ikke spurgt om den type interviews særligt ofte, så når jeg gør bliver jeg SÅ glad.

Spørgsmålene var gode og reflekterende. Det er det gode ved at lade sig medvirke i andres formater. Man får reflekteret over nogle ting man måske aldrig havde tænkt over før. Jeg vil ikke skrive så forfærdigeligt meget om hvilke spørgsmål jeg fik, eller hvad jeg svarede, men derimod opfordre jer til at læse det hele henne hos Line.

Hver lørdag udgiver Line et nyt interview med forskellige bloggere, og det er altså hyggeligt, når man på forhånd ved at der kommer et ud. Måske jeg skulle gøre hende kunsten efter? Både folk i branchen, men i den grad også andre mennesker. Jeg var selv enormt glad for det her gæsteindlæg og synes det rykkede noget. Mere af det i 2020.

Såfremt du har noget på hjertet, du gerne vil dele, så kan du altid skrive til mig på dc@danicachloe.dk.

God søndag. Jeg vil smutte ned mod metroen nu i det våde vintervejr. Jeg har en date med en veninde til Finders Keepers julemarked, og ved gud det er tiltrængt. Jeg har nemlig sovet i noget, der ligner 2 timer i nat.. #Livetmedbørn

Skriv en kommentar