Stilhed, manglende skrivelyst og en tur til Antwerpen

Antwerpen guide

Jeg sidder i hotelsengen i Antwerpen, mens jeg skriver det her blogindlæg. Solen skinner endelig ind af vinduerne efter en mørk søndag, hvor regnen stod ned hele dagen. Det er der ikke noget nyt i, altså regnen, og hvis ikke jeg pludselig var blevet syg hernede, havde det sikkert heller ikke haft den store betydning.

Inden vi melder jul, og alle checker ud af sociale medier og bloglæsning, vil jeg lige komme med en lille hilsen og forklaring. Efter den her ualmindelige trælse oplevelse, som for mig var helt ny og grænseoverskridende, har skrivelysten været dalende.

Læs også:
Overvejer du en tur til vidunderlige Antwerpen? Så får du min Antwerpen guide lige HER

Ja, det har den nok hele december. Dels grundet juletravlhed og ovenstående oplevelse, men også pga. mit manglende fokus. Jeg har brug for at finde min vej i det nye år. Måske skal jeg have ét område, jeg fokuserer på? Flere brugbare tips og mindre personlige indlæg, der ikke har noget værdi for jer udover at læse lidt om hvad, der foregår i mit hoved?

Antwerpen guide

Jeg ved det endnu ikke. Blogmediet er noget andet end det var for nogle år tilbage, og hvis jeg får et besøg herinde, mener jeg bestemt I skal kunne tage noget med herfra. Det behøver ikke være den dybe tallerken, der opfindes igen og igen, men små tips og tricks i hverdagen kan også noget.

Jeg vil også rigtig gerne selv ændre lidt i vores vaner. Færre ting, mere velovervejede valg, gode vaner, der gavner andre end os selv og et mere positivt livssyn. Jeg synes ærlig talt vi har haft lidt for travlt det sidste år. Hvorfor gøre tingene så komplicerede, når vi bare kan vælge at gøre det mindre kaotisk? En simplificering og nemmere hverdag for hele familien, kan man også sige. Jeg tror på, at når jeg har fået mere orden og ro i mit hoved, bliver det også nemmere at inspirere andre. Giver det mening?

Vi har store valg foran os. Skal Sylvester blive i sin nuværende skole? Hvordan trives vi alle bedst i vores hverdag? Hvordan kan vi gøre vores liv mere roligt og mindre kaotisk. Hvordan får vi så mange rolige stunder ind i vores liv som muligt, så det hele ikke går op i praktiske gøremål?

Antwerpen guide

Antwerpen har været skøn! Vi skal hjem senere i dag, og turen har været en øjenåbner på mange måder. Især i forhold til hvor travlt vi har haft op til jul. Vi har jo ikke engang haft tid til at nyde julen, og det synes jeg ikke er fair overfor børnene.

Jeg løber rundt med en konstant følelse af dårlig samvittighed, fordi jeg føler jeg skal levere noget konkret til jer. Og det er så åndsvagt, fordi jeg ved I ikke har nogle forventninger om specifikt indhold eller hyppighed, så hvorfor skal jeg skabe de her urimelige krav overfor mig selv?

Jeg prøver at acceptere, at jeg ikke kan dele, før jeg er helt nede i gear og finder roen i det igen, At skrive og dele skal aldrig overstås. Det skal nydes. Det er der blogs kan noget særligt, og jeg synes altid man kan mærke, når folk skriver af lyst.

Vi når lige hjem til jul. Udover Rasmus, der skal arbejde i morgen, og vi derfor allerede holder vores juleaften kl. 15, har vi hverken arbejde eller andre praktiske ting, der skal nåes. Det er udelukkende julehygge, gåture, familietid og afslapning med film, dyner i sofaen og masser af varm kakao. Nytår bliver på samme måde. De bedste nytårsaftener er dem, der foregår herhjemme i nattøj og i sikkerhed fra fyrværkeriet. Siger hende, der haft haft alt for mange antiklimaks aftener gennem årene.

Nu vil jeg lukke kufferten og drage mod hovedbanegården, så vi kan komme hjem igen. Må jeres jul være fyldt med gode stunder og kvalitetstid. Hvad end I fejrer julen eller ej, og hvad end det er en rar tid I går i møde eller det komplet modsatte ❤️

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

 1. Kære Danica,
  Jeg vil blot fortælle, at din blog lige netop er en af dem, hvor jeg stort set altid føler, at jeg får noget med når jeg klikker forbi – både ved de indlæg med konkrete tips og de mere personlige indlæg ?
  Vi står overfor samme udfordring med at få mere ro ind i hverdagen, så jeg håber, at du vil dele, hvilke løsninger I kommer frem til.
  Rigtig glædelig jul til jer ❤️

  1. Mange mange tak, Signe ❤️ Det betyder mere end du aner..

   Og jeg vil helt klart dele ud af mine tanker. Jeg er allerede igang med at skrive idéer ned, da jeg føler vores liv har brug for lidt mere kærlighed og nærvær. God jul til dig og dine kære ❤️

 2. Glædelig jul, Danica. Jeg håber I får en dejlig aften. Jeg håber også at du fortsat vil dele personlige indlæg, det er dem jeg har haft allermest glæde af. Over ikke at føle sig alene, og jeg kan ofte genkende situationer, som du beskriver. Det rigtige hverdagsliv med op og nedture. Men du skal selvfølgelig finde dit leje, det er klart. Men jeg håber du fortsat vil dele<3

  1. Det håber jeg også jeg vil, men sådan en oplevelse sætter lidt en stopper for lysten. Skide ærgerligt, men mon ikke det kommer igen. Man er bare ganske skrøbelig, når man deler ud af sit liv på nettet.

   Glædelig jul til dig ❤️