10 modetendenser, som jeg husker med glæde (og lidt frygt..)

Veepee erfaring
Annonce

Vi kender det alle, ik’? Når vi ser gamle billeder af os selv, hvor en given modetendens har hersket.. Vi mindes det ikke altid med glæde. Eller måske synes vi det er skægt at se, hvor meget vi har ændret os siden dengang. Det kan også være, at vi bliver irriterede over, at der ikke var nogle, der fortalte os, at vi så skøre ud. Måske er det blot et kært minde fra fortiden?

Jeg har selv mange af den slags minder. Jeg har ikke tal på hvor mange modekiks jeg har haft gennem tiden. Det kan dels skyldes, at jeg har været ung i slut 90’erne og omkring 00’erne, hvor mange fejl blev “begået” i modens tegn. Det kan også være, at det er noget alle oplever, uanset hvornår de er født? Om ikke andet, så giver det anledning til både gode og sjove snakke om dem vi var.

Veepee erfaring

Forleden dag var jeg til et netværksarrangement, hvor snakken netop gik på tendenser og hvad der hittede dengang vi var “unge”. Det flød med gamle minder, og her taler jeg ikke kun de gængse såsom hårmascara i håret og blå eyeliner, men også helt konkrete ting fra et givent mærke. I forbindelse med det samarbejde, jeg har indgået med Veepee, kom det op til overfladen igen.

Kort fortalt er Veepee Danmarks største medlemsbaserede onlineshop. Jeg husker det især fra dengang det hed Designers & Friends, og hvor jeg hver dag tjekkede dagens gode tilbud (og ofte slog til).

Veepee erfaring

Konceptet er simpelt: Der tilbydes op til 80% rabat på et kæmpe udvalg af
populære mode- og livsstilsbrands. Hver eneste dag. Og det er fuldstændig gratis og uden binding at være medlem! Man skal blot signe op med sin mail, så dagens tilbud
kan havne i indbakken.

Som medlem kan man så, hver morgen fra kl 7:00, eller hvornår det nu passer, gå på opdagelse i nye, spændende kampagner med gode tilbud. De fleste ting ryger hurtigt, og derfor kan det være en god idé at gøre det til en vane at tjekke indbakken hver morgen.

Veepee erfaring

Tilbage til de sjove modetrends og køb gennem mine yngre dage..

.. Kan I huske de der Jeffrey Campbell støvler? Dem med snørebånd, plateau både for og bag og nogle gange endda sylespidse nitter bagpå, når det skulle være ekstra vildt? De var jo livsfarlige på byturer med alkohol i blodet. I kan se dem her, selvom jeg formoder, at flere af jer sikkert husker dem tydeligt? Dem havde jeg simpelthen ikke mindre end seks par af mellem 2010 og 2012. Jeg købte endda mit første par på Veepee, det tidligere Designers & Friends, for år tilbage. Som studerende, og en ægte tilbudsjæger, var jeg ellevild over at finde dem nedsat med hele 70%.

.. Og så var der D&G uret, hvor selve “D&G” stod skrevet i remmen. Mit ur var i guld og jeg fik det i julegave af mine forældre. Det var svinedyrt, men hold op, hvor jeg elskede det! Det bedste var, at alle piger jeg kendte havde det samme ur. Dengang var der ikke så meget alsidighed i mode. Det er der måske heller ikke nu, men som ung frygter man virkelig at skille sig ud, og derfor ønskede jeg mig selvfølgelig det samme ur som alle andre på min alder.

Veepee erfaring

.. Jeg glemmer heller aldrig min Sony Ericsson mobil. Dengang var teknologien ikke hvor den er i dag, så da de lancerede et særskilt kamera, som man kunne skubbe op i telefonen, var mine bønner hørt. Jeg fik det i julegave, og skubbede ihærdigt kameraet op hver gang jeg skulle tage et billede. Man kunne overhovedet ikke se, hvad billederne forestillede, men jeg følte mig super trendy. Det er den her telefon jeg taler om. Det er gode minder..

.. Noget af det sejeste jeg kunne forestille mig, da jeg var omkring de 16-17 år, var fletninger i hele håret. Ala Monica Geller på Bahamas i Friends. Jeg elskede det! Jeg fik da også mine første fletninger på Cuba som 15 årig. Anden gang fik jeg det lavet på Brasilien med perler i. Og tredje gang som 16-årig på drukferie i Lloret De Mar med Ung Rejs. Jeg lignede noget der var løgn, men jeg syntes tydeligvis, at det gik godt til mine hvide hørbukser og alt for lille D&G top i nylonstof.

Veepee erfaring

.. Jeg havde også en vintageperiode. Ikke, fordi det var bæredygtigt, for det talte vi slet ikke om i de tider, men mere fordi Kate Moss og Sienna Miller var så inspirerende i deres brugte vintagetøj. Jeg kan huske, hvordan jeg slæbte daværende kærester med rundt i vintagebutikker (som man for guds skyld ikke måtte kalde for genbrug), hvor jeg fandt gamle cowboystøvler, statementhalskæder og 60’er kjoler.

.. Og jeg må heller ikke glemme buksedragten. Der var to år, hvor jeg nærmest ikke kunne gå i andet end buksedragter. Mega upraktiske, men alligevel et hit.

Veepee erfaring

Gode minder alligevel, som sætter tendenser i perspektiv

I dag er mine køb og valg mere velovervejede. Dels fordi jeg gerne vil spare penge, når jeg klikker køb, men også fordi jeg har godt styr på, hvad jeg og børnene mangler. Jeg har en permanent liste på min computer, hvor jeg noterer hvad især børnene mangler. Og specielt listen gør det nemt for mig at holde fokus, når Veepee sender dagens kampagne. Ikke, at jeg aldrig lader mig inspirere, for det gør jeg stadigvæk af og til, men det er altid rart at have overblikket over, hvad der faktisk mangler og hvad jeg specielt skal kigge efter.

Kampagnerne inde på Veepee (se bare alle de gode her) er tilgængelige i ca. 3-7 dage, afhængig af hvor hurtigt tingene ryger, og hver dag kommer der nye, store danske og internationale brands til. Det gælder både kvindemode, men i den grad også tøj og sko til børn, herremode, boligsager og andet godt.

Det giver som sagt god mening, hvis man alligevel har udset sig noget særligt. Det er alligevel en fornuftig rabat. Jeg er selv hooked på Triumph og deres shapewear, de pæne sneakers fra Arkk Copenhagen samt børnesko fra Bundgaard. Derudover er der fine sager fra Angulus, Birkenstock, Coster Copenhagen og Ilse Jacobsen. Der er altså bare mange gode ting til gode priser at finde derinde.

I kan signe jer gratis op HER for at se de mange gode kampagner lige nu. Der er desuden gratis fragt på første ordre. Skænk dig en kop kaffe og lad dig inspirere. God søndag herfra.

Hvad mon I husker bedst af modetrends? Og hvad har I selv gået med, som I fortryder i dag? Navleringen? Piercinger? Bestemt tøj? Hårfarver og frisurer?
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

8 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments