Ananas i egen juice

 photo Ananas_zps11096f1b.jpg

^^ Det her billede beskriver meget godt mit indlæg….

Da jeg startede med at blogge, syntes jeg det var virkelig pinligt, hvis folk fandt ud af det. Muligvis dumt at blogge, når man på ingen måder ønsker at være i fokus. Men jeg tror ikke helt jeg vidste, hvad jeg gik ind til.

Jeg nævnte den aldrig for mine veninder eller familie – det har de selv opdaget. Hvis de bragte det op, forsøgte jeg at undgå at tale om det. Det var jo lidt akavet, når nu det var min hemmelighed, og så troede de sikkert jeg var et “selvoptaget menneske”.

Men sådan har jeg det heldigvis ikke længere. Hvorfor have en blog, hvis man alligevel skjuler det? Er det janteloven? Jeg har aldrig oplevet – modsat andre – negative kommentarer i henhold til dét at have en blog. Nok fordi det er så udbredt i dag og ikke længere specielt.

Jeg synes det er helt i orden at være i fokus på en blog. Det er ligesom ideen. Om det er via Instagram, Facebook eller i den virkelig verden, man iscenesætter sit liv, er jo ligegyldigt. Forskellen er bare, at der kan være en del flere der følger med via de sociale medier. Jeg kan ikke benægte, at bloglivet har ført en masse godt med sig, heriblandt samarbejder, en bedre økonomi, nye bekendtskaber, invitationer til events og ikke mindst begge mine jobs efter endt studie.

Jeg har faktisk store ambitioner for min blog, og det er både i henhold til design, feedback fra jer, besøgstal og indtjening. Den må mere end gerne vokse med mig, for jeg er faktisk stolt over det jeg har opnået på få år. Den har givet mig muligheder, jeg aldrig havde drømt om.

Så tak fordi I læser med. Tak fordi I altid er bundærlige og tak fordi I gør det muligt at have en sjov hobby, der involverer så mange skønne kvinder på tværs af Danmark. Og hey! Husk også lige at følge med ovre på Instagram. Jeg er glad for vi lever i et land, hvor det er tilladt at dele ud af sit liv uden at blive talt ned.

Vi er gode til at hjælpe hinanden, være begejstrede, støtte hinanden og give tips til hvordan vi får det bedste ud af alle situationer. Ligegyldigt om det handler om parforhold, ufrivillig barnløshed, drømmeoutfittet, de lækreste skønhedsprodukter eller et ønske om at komme i bedre form.

Ananas i egen juice er ikke nødvendigvis negativt. Vi dyrker det alle i en eller anden grad, og jeg synes det er helt okay at stå ved det. Det handler langt hen ad vejen om at prioritere sig selv og erkende, at det sagtens kan lade sig gøre uden at det påvirker den måde du er overfor andre.

God lørdag XXX

Psst.. Er du endte herinde ved et tilfælde? Så snus lidt rundt. Jeg har blogget siden 2012 og har et arkiv med en masse guides, opskrifter og personlige indlæg. Husk også at kig forbi min Instagram, jeg dagligt opdaterer med hverdagsøjeblikke og gode tips.

Del indlægget

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

7 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments