Ansigtsbehandlingen du MÅ prøve

Anne Q Skincare

Jeg føler snart jeg er dér, hvor jeg er i stand til at dele mine erfaringer med rigtig mange slags ansigtsbehandlinger. Det er selvfølgelig via mit snart 2-årige forløb hos Anne Q, jeg har fået den viden.

Hun er den eneste, der nogensinde har forstået sig på min hud og virkelig været interesseret i at hjælpe mig hele vejen rundt. Fra de effektive behandlinger hun udfører, til en analyse af min fedtsyrebalance, min kost og stressniveau. Der er så mange ting, der kan spille ind og ofte bunder det i noget helt andet end man tror.

Anne Q Skincare

Derfor er jeg også hysterisk med mine behandlinger og skal som minimum forbi én gang om måneden, men gerne mere. Det er det ultimative velvære for mig, og jeg tør simpelthen ikke lade vær, da min hud aldrig har været så fin.

Vi mangler vitterlig kun de sidste ar og røde pletter, som er et resultat af mit sidste accutinforløb. Jeg kan slet ikke forstå, hvor langt jeg er kommet det seneste år. Sidste år på den her tid var jeg så ked af at jeg endnu engang stod med en mindre pæn hud. Det holder altså ikke, når man på daværende tidspunkt, faktisk var 29 år. Aldrig igen!

Anne Q Skincare

Nu til det som indlægget skal handle om. Jeg prøvede RF behandlingen sidste vinter, også kendt som Anti-Age Clarismed kontur i skønhedskredse. Jeg kalder det bare for RF, da behandlingen er baseret på radiofrekvens. Det sker ved at underhuden opvarmes og collagenfibrene stimuleres, så hudens fasthed og stuktur forbedres markant.

Resultatet er en glattere og strammere hud, som du ser allerede efter første behandling. Jeg kan skrive under på det virker og har tidligere skrevet om min oplevelse. Lige nu overvejer jeg om skal hoppe på tilbudet. Der er nemlig 20 % på behandlingen indtil 20. december.

I kan booke tid og læse meget mere om metoden, og hvis I er i tvivl om hvad der kunne gavne jeres hud, vil jeg altid anbefale jer at bestille tid til en gratis konsultation. Det er vitterlig noget af det bedste man kan gøre for sin hud – ligegyldigt om det er Acne, pigmentpletter, trist og grå hud, knopper, ujævnheder, rynker, ar eller hvad det nu måtte være man døjer med.

Jeg overvejer faktisk at arrangere et skønhedsevent for nogle af jer læsere, hvor jeg vil fortælle mere om mit hudforløb, og hvor vi kan dele historier og hjælpe hinanden. Selvfølgelig med snacks, bobler, gode tilbud og konkurrencer. Kunne det være interessant for nogle af jer? Jeg tænker blot nogle timer en aften snart. Ren hygge ♥

Del indlægget

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

10 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments