Da vores liv tog en markant drejning

Mange af jer har spurgt indtil hvordan vores projekter er gået og om vi har opnået vores ønskede mål.

Nu er det et stykke tid siden det var aktuelt, men vi formåede begge at opnå vores mål i højere eller mindre grad. Jeg kom i bedre form igen og spiste sundt størstdelene af tiden.

Jeg fik da også smidt et par kg. som ønsket og blev okay tilfreds med resultaterne. Rasmus er stadigvæk i gang, men holder blot sig selv ved lige pt., da han steg det i vægt han ønskede og pressede sig selv hårdt til træning, hvilket gav forholdsvis hurtige resultater.

Da vores liv tog en markant drejning 1

Der skete så bare lige det, at imens jeg var igang med mit projekt “bliv mere fit”, fandt jeg ud af vi ventede en lille en til november. Det blev vi selvfølgelig meget overraskede over, men samtidigt meget glade.

Mit fokus var derfor ikke længere på at spise efter at tabe mig, men derimod spise det baby og jeg havde brug for. Jeg går dog overhovedet ikke på kompromis med min kost og træning, og har fortsat med at træne 3/4 gange om ugen samt spise sundt, varieret og ofte. Jeg er rimelig overbevist om man kan styre hvor meget man tager på (til en vis grad selvfølgelig) og holde sig selv i form under graviditeten, og sikkert gøre fødslen, samt det efterfølgende forløb, nemmere for mig selv.

Jeg styrketræner stadigvæk, går til stepfit, løber, spinner, dyrker bodyfit og yoga. Jeg presser mig selvfølgelig ikke på samme måde, men tager det stille og roligt og jeg er sikker på det er med til at øge mit, og barnets, velvære under gravditeten.

Jeg giver derudover ikke altid efter for mine cravings og har heldigvis ikke det store behov for junk food eller usundt – tværtimod virker is som Ben & Jerry’s lidt frastødende nu, hvilket selvfølgelig er en god ting for min vægt. Tidligere kun jeg slet ikke få nok af det.

Da vores liv tog en markant drejning 2

I skal ikke være bange for at bloggen bliver til en babyblog eller ligende, selvom det spiller en stor rolle i vores liv. Fokus vil stadigvæk være på træning, velvære og sund kost blandet med dagligdagsting fra vores hverdag. Jeg er sat til midt november og er derfor kun 3,5 måned henne.

Vi har lige fået at vide igår at vi venter en dejlig søn. Derudover skal vi flytte i noget større meget snart, og oveni det er jeg igang med mit speciale og arbejder en del, så vi har nok at se til. Overskuddet er derfor ikke altid til flere indlæg dagligt, da jeg nogle dage er så træt jeg falder i søvn mens vi spiser. Det skulle gerne blive bedre (siger lægerne) hen ad vejen, så overskuddet vender forhåbentligt tilbage meget snart.

Vi håber I får en god solskinsdag (og trænings?) dag 🙂

Del indlægget

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

66 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments