Gammelholm Copenhagen: Bæredygtighed og et modigt valgt

Gammelholm Copenhagen

Jeg er begyndt at blive lidt modig, når det kommer til farver. Det er altså store sager! Der er nemlig sket lidt på tøjfronten den seneste måned.

Det startede med et par blå støvler og nu har jeg bevæget mig ud i farverige kjoler og seje jakker med print. Det bedste af det hele? Jeg føler mig VIRKELIG tilpas.

Gammelholm Copenhagen

Mit nye outfit, og tanker om at “turde” mere på tøjfronten, er et resultat af et samarbejde, jeg har indgået med Gammelholm Copenhagen.

Her er der nemlig tale om en forholdsvis ny, inspirerende og virkelig lækker webshop, med alt hvad hjertet begærer. Det som jeg er aller gladest for ved vores samarbejde er omtanken bag.

Gammelholm Copenhagen
Gammelholm Copenhagen
Behagelig velourkjole med stretch // Smuk bomberjakke med print

Her er der nemlig tale om en bæredygtig webshop, der er utrolig kræsen med de brands, der er repræsenteret. Hvert brand vælges ud fra deres bæredygtige produktion, miljøvenlighed, dyrenes velfærd, arbejdsforhold for de ansatte og meget mere.

Nye fund fra Gammelholm Copenhagen

Samtidigt er det gode kvalitetsmaterialer, der sikrer, at hvert stykke tøj holder længe, således vi er med til at minimere unødvendig “spild”. Hvis blot vores beklædning er produceret ordentligt kan det holde i mange år.

Det er noget, jeg personligt er blevet mere bevidst om og jeg går derfor så vidt muligt ofte efter køb, der lever op til disse krav.

Gammelholm Copenhagen

Jeg var faktisk ude forbi Henriette fra Gammelholm Copenhagen i sidste uge, da jeg gerne vil høre mere om hendes passion for at skabe en bæredygtig webshop, der samtidig bugner af kvalitetsfund, som passer ind i enhver garderobe.

Vi havde en lang snak om dét at mange af os køber tøj, sko og accessories uden at skænke “baglandet” en tanke. Dvs. produktionsforhold, miljøet, dyrevelfærd, arbejdsforhold, kemikalier osv. Ting vi ofte gør os tanker om, når det kommer til det vi smører i ansigtet eller spiser.

Jeg tror personligt det handler om, at der ikke er ret mange alternativer, og derfor bliver jeg så glad, når en person som Henriette sætter alt ind på at revolutionere branchen.

Gammelholm Copenhagen
Gammelholm Copenhagen

Jeg kunne skrive stolpe op og stolpe ned om hvorfor vi skal søge væk fra highstreetmærkerne og tage stilling til det, vi ifører os. Jeg har stadigvæk meget at lære, men føler jeg er blevet bedre i 2016. Mine køb er velovervejede, jeg tager stilling og bliver hele tiden klogere.

Jeg skulle hilse fra Henriette og sige, I også er meget velkomne i hendes showroom på Frederiksberg. Her er det muligt at se tøjet live, prøve det på og få en god snak om tøj i dag. Jeg ved Henriette altid har kaffe klar, så I skal bare sige til.

Gammelholm Copenhagen

Derudover har hun været så sød at lave en virkelig god rabatkode til jer, der læser med herinde. I skal blot indtaste dcdec16 og I får 20 % på HELE webshoppen. Koden gælder indtil den 1/1-2017.

Priserne er allerede utrolig fair, så der er tale om en god besparelse. Min lilla velourkjole vil gøre sig utrolig godt som nytårkjole eller til de mange kommende familiesammenkomster. Den har heldigvis indbygget stretch og en shapeagtig effekt, som gør sig godt med det gode julemad. Jakken går bare til alt. Siger det bare..

Rigtig god dag. Vi vil nyde sidste dag i Rom inden turen går tilbage til Danmark i morgen tidlig. Vi blogges!

Del indlægget

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments