Flashback til graviditeten med Sylvester

Når man får en ny blog, kommer man også til at gennemlæse gamle indlæg i forbindelse med hele “jeg er nødt til at slette de halvkiksede indlæg” processen. Jeg ved mange af jer er nye læsere (velkommen til), så hvorfor ikke tage en trip down memory lane?

Der er en lille tekst under hvert billede, der beskriver den pågældende dag. Og ja, der kan ske meget på få år!

 photo staying-healthy-while-beeing-pregnant0_zps577e16db.jpg

^^ Jeg gik hen og blev gravid. Få uger efter fit4livin (det min blog hed i starten) blev oprettet faktisk. Pludselig var jeg meget gravid og fik foreviget det af min kæreste…

 photo dsc03436_zpsafc0244c.jpg

^^ Vi var også forbi Budapest (fantastisk sted), men det var inden Sylvester kom til verden. Jeg vandt faktisk flytbilletterne på en blog. Trines Wardrobe var det vist. Det var inden blogs blev the shit, så vinderchancerne var rigtig gode!

 photo dsc01501_zps357e8a37.jpg

^^ Hey! Vi var også i Thailand inden Sylvester ankom. Jeg kan tydeligt huske den dag. Vi havde ligget alt for længe i solen og blev totalt solbrændte. Om aftenen var vi ude at se lidt kickboksning. Skøn ferie <3

 photo Rom-3_zps286ae6fd.jpg

^^ Tilbage til Sylvester. Han blev født i november 2012 og tiden gik så stærkt. Meget af min familie bor jo i Rom, så vi måtte selvfølgelig forbi dem i september 2013, så min far bl.a. kunne møde sit barnebarn.

 photo Fraklip-5-2_zps6fbfdbf2.jpg

^^ Kærligheden voksede dag for dag og vi nød vores sommer 2013 sammen.

 photo memories-210_zps6e0bc94d.jpg

^^ Prøv lige at se hvor cute man kan være, når man er 1,5 år.

 photo memories-28_zps27862ad1.jpg

^^ Ham her er også okay sød <3

 photo 10-personlige-om-mig0_zpsfc694574.jpg

^^ Went to OSLO (med Oslo-færgen) and all I got was seasick…

 photo juni-2008-478_zps8f457f0d.jpg

^^ Til gengæld brugte jeg lang tid på at drømme mig tilbage til min før-graviditetskrop. Den er desværre pist væk. Det mest åndssvage er, at jeg ikke engang var tilfreds dengang. Jeg hviler meget mere i mig selv nu, men vil da lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke savnede det 😉

 photo seierfitness-blogger-event0_zps820238c6.jpg

^^ Jeg træner dog stadigvæk og værdsætter virkelig den energi det giver i en travl hverdag. Min favorit former for træning er styrke og yoga i alle de former yoga kommer i. 

 photo kc3a6rlighed_zpsf34f58eb.jpg

^^ Jeg vil ikke vide, hvad jeg skulle gøre uden min bedre halvdel. Det er vildt vi snart har været sammen i 8 år og har den dejligste søn. Jeg kan slet ikke vente med at se, hvad fremtiden bringer.

Del indlægget

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

7 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments