Jeg er rejst til Skotland.. Helt alene..

Jeg er rejst til Skotland.. Helt alene.. 1

.. og det er fantastisk! Jeg har fået set alle de nyeste Outlander afsnit, så jeg kunne være helt opdateret. Ikke fordi vi kommer til at besøge samtlige steder fra serien, der er trods alt en del, men vi når da lidt.

Jeg ankom i går formiddags og mødtes med de andre fra Norge og Sverige. Vi er kun tre personer afsted på presseturen, hvilket giver anledning til en masse fordybelse.

Edinburgh besøgte vi som det første, og jeg elskede alt ved byen. Har I besøgt Edinburgh? Det er jo en totalt undervurderet storby, når man overvejer, hvor den næste tur skal gå hen. Skotland er altså helt speciel.

Jeg er rejst til Skotland.. Helt alene.. 2

Jeg er rejst til Skotland.. Helt alene.. 3

Jeg er rejst til Skotland.. Helt alene.. 4

Jeg er rejst til Skotland.. Helt alene.. 5

Jeg er rejst til Skotland.. Helt alene.. 6

Sent i går aftes ankom vi med toget til Inverness, hvor vi skal bo et par dage. Her er roligt og smukt, og udenfor mit hotelvindue kan jeg kigge ned på vandet

Jeg er rejst til Skotland.. Helt alene.. 7

Jeg er rejst til Skotland.. Helt alene.. 8

Vi har et tætpakket program i dag og skal både en gåtur gennem Inverness, på et Loch Ness cruise, besøge Urquhart castle (som nogle af jer måske husker fra Outlander) samt på en bådtur, hvor vi forhåbentlige kan spotte vilde delfiner.

Jeg er rejst til Skotland.. Helt alene.. 9

Jeg vil ikke sige så forfærdeligt meget mere, men derimod dele nogle af de stemningsbilleder jeg taget indtil nu. De beskriver meget godt den første fantastiske dag i det skotske.

Har I været i Skotland før og i så fald hvorhenne? 


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments