Kulør på hverdagen og farver i garderoben

picfxfile-2

Hej fra flyveren ✈️

Der er sket noget de seneste par måneder.. Ikke noget radikalt, men en lille ændring i mit klædeskab. Hvor det før var gråt, sort og lidt hvidt, er der nu også farver, mønstre og anderledes snit. Det hænger egentlig ikke så godt sammen med den stil, jeg ellers var så sikker på var mig. Nemlig den klassiske og simple stil, med fokus på god kvalitet.

img_1104

Altså jeg elsker stadigvæk den stil, og udgangspunktet er altid fund, der kan holde i maaaange sæsoner, men jeg er alligevel blevet mere modig.

På min fødselsdag købte jeg den rødeste skjorte, jeg nogensinde har set. Den er ikke bare lidt rød. Den er full on postkasserød, og man kan ikke undgå at bemærke farven. Jeg elsker det. Derudover har jeg investeret i striber, prikker, blomstrede kjoler, guld smykker og andet, der normalt ikke er mig.

picfxfile

Når jeg sådan skriver det ned, lyder jeg nærmest som et fastelavnsris. Det er sjovt, at jeg her på mit 31 år skal ændre noget så klassisk. Jeg var ellers sikker på jeg vidste, hvad der var mig. Heldigvis er det aldrig for sent til at prøve nye ting af, og jeg bliver aldrig for gammel til noget som helst.

Er I meget stilbevidste og sikre på jeres stil eller oplever I også, at man pludselig prøver noget nyt? Måske er jeg inddirekte påvirket af modetrends, selvom jeg bilder mig ind, at det slet ikke virker på mig.

picfxfile-3

Det er ikke desto mindre en sjov udvikling. Jeg føler en hel ny verden har åbnet sig for mig, når jeg pludselig søger mod de mere farvede afdelinger i tøjbutikkerne. Mit skab er dog stadigvæk småt og jeg ejer kun få ting, men jeg kan mærke modigheden vokse fra dag til dag. Det er heller fordi jeg  bare er en regnbue hver dag fra nu af. Vi tager små skridt..

Er I farveelskere eller hvad søger I gerne mod? Oplever I også at jeres stil udvikler sig med tiden?

Del indlægget

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments