London snapshots og lidt om at være til stede i nuet

Vi er hjemme igen. Selvom jeg ikke er meget for det. Men hverdagen banker på og så må man jo være ansvarlig. Selvom jeg godt kunne være blevet i London lidt flere dage. Det er altid på rejser vi virkelig finder hinanden igen.

London med børn
London med børn

Vi trak stikket 100 % derovre. Det duer ikke at være afsted med sin familie og så hive computer eller telefon op i tide og utide. Så heller blogge, når man er hjemme igen og faktisk har tiden til det uden det går udover familietiden. Det handler for mig også om, at jeg er langt mere tilpas i bloggerrollen i dag end for bare et år siden.

Er tiden og lysten der, så blogges der. Derfor har jeg heller ikke rigtig adventskonkurrencer eller faste indlæg hele december. Det er der masser af andre der har, men min blog er impulsiv anlagt og ikke synderlig strategisk, da jeg trives bedst sådan.

London med børn
London med børn
London med børn

Men I skal ikke snydes for London snapshots. Vi havde den bedste tur sammen, og fik både besøgt London Eye (som så kostede 700 kr. at komme op i – av) og Tower Of London.

Derudover fik vi gået ture i alle de dejlige områder, som Covent Garden, Soho, Kensington og Notting Hill. Vi fik kigget i butikker på Oxford Street og spist en masse god mad på børnevenlige steder.

London med børn

Vi fik også gået lange ture i Hyde Park og besøgt deres Winter Wonderland. Alt i alt en dejlig afslappende tur i lavt tempo med en 3 årig. Bedst af alt, var der fuldstændig overdrevet julepyntning alle steder.

Man formåede virkelig at komme i julestemning på kort tid og København kan på ingen måder følge med her. Pønser også lidt på en London guide til folk med børn.

London med børn
London med børn

Jeg vender tilbage senere i dag med et juletip til jer med små poder eller børn i jeres omgangskreds. Hvis I mangler lidt julestemning vil jeg anbefale jer at kigge forbi <3

Del indlægget

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments