Mandagsblues og sommerhår

Hairstories
Indeholder reklame for Hairstories

God eftermiddag. Selvom dagen egentlig startede godt med presseevent og rare kolleger inde i byen, så sidder jeg lige nu med en trist fornemmelse i kroppen. Rasmus og jeg har haft et heftigt skænderi, og det er jo ikke fordi der er noget anderledes ved det end sammenlignet med så mange andre forhold, men hold nu op, jeg hader den fornemmelse det efterlader.

Måske især fordi vi ikke har haft tid til at tale det igennem endnu. Kan I genkende den følelse? Både hvor dumt og drænende det er, men også hvor hurtigt man kan gå fra godt humør til at føle sig trist.

Hairstories

Hairstories

Og nu tænker du måske at det var lidt rigeligt at dele en mandag eftermiddag, og det er det måske også, men sådan er livet engang imellem. Derfor skal man også huske at værdsætte de dage, hvor det hele flasker sig.

Hairstories

Hairstories

Indlægget skulle egentlig omhandle den forvandling, jeg gennemgik i fredags. Eller forvandling er måske så meget sagt, da jeg trods alt allerede blev lyshåret tilbage i oktober, men jeg fik gjort håret sommerklar, hvilket var formålet med mit fredagsbesøg hos Sanne.

Hairstories

Jeg har talt med Sanne gennem Instagram længe. Hun er en af de følger, som jeg nærmest føler jeg kender udelukkende baseret på kommentarer og privatbeskeder. Da hun inviterede mig ned forbi hendes forholdsvis nyåbnede salon, var jeg derfor ikke sen til at takke ja.

Både fordi den ligger tæt på mig, men også fordi jeg havde set de mange pæne billeder på Instagram forinden. Og wauw! Det er muligvis den pæneste frisør, jeg nogensinde har besøgt.

Hairstories

Sanne havde croissant og kaffe klar, og vi gik igang kl. 09.30. Fire timer efter var vi færdige, og jeg gik derfra med lyse babylights (en metode til at farve håret mere naturligt på). Mine lokker er sommerklare, og med turen til Rom på næste mandag, kunne det næsten ikke være bedre timet.

Hairstories

Hairstories

Er du på udkig efter en ny frisør, så overvej lige Sanne næste gang. Hun har salonen helt alene og værner om den personlige stund, hvor man både bliver farvet, vasket og klippet af den samme frisør.

Jeg har efterhånden været forbi en del forskellige frisører, og jeg har virkelig lært at værdsætte de behandlinger, hvor man er den eneste i salonen. Det giver god tid og forståelse for hvad man er på udkig efter. Man skal ikke have følelsen af stress eller tidspres, hvor man bliver overladt til sig selv.

Hairstories

Hairstories

Desuden vil jeg mere end gerne støtte op om andre selvstændige forretningsdrivende. Især dem, der gør det godt. Sanne er en dygtig frisør, med mange års erfaring, der efter sin første barsel fik lyst til at prøve det selvstændige liv af. Det er gået over alle forventninger, og man forstår godt hvorfor. Atmosfæren, resultaterne og ikke mindst Sannes virkelig skønne personlighed. Det kan altså noget helt specielt.

Har I været forbi frisøren fornyligt? Hvad foretrækker I? En stor salon med gang i den eller en lille salon med den personlige kontakt hele vejen igennem?

Jeg har efterhånden været igennem en del looks, og de kan alle ses her, hvor jeg har dokumenteret det meste.

Del indlægget

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments