En behandling, der faktisk gør en forskel

En behandling, der faktisk gør en forskel 1

Tilbage i juni startede jeg op på et zoneterapi forløb, som I kan læse mere om her. Det var et forløb over fem gange hos Sanselig.dk, hvor jeg for hver eneste gang lærte mig selv lidt bedre at kende.

Jeg forstod for eksempel bedre hvorfor min krop kan være så stiv samt hvorfor jeg altid bliver så hurtig træt. Måske er det bare mig, men jeg har tidligere haft tendens til at lukke øjnene, når min krop prøvede at fortælle mig noget vigtigt..

En behandling, der faktisk gør en forskel 2

Nogle af de mange ting jeg bl.a. lærte var;

1. At jeg skal tro mere på mig selv. Jeg har valgt den rigtige retning, men det er som om der automatisk er noget i min krop, der kæmper imod og skaber tvivl. Jeg skal finde de sidste brikker, så det giver mere mening.

2. At jeg skal spise mere grønt og gerne let, kogt og dampet grønt, da min mave ikke er glad for rå mad. Det skal være så letfordøjeligt som muligt.

3. At jeg skal fortsætte min yoga, men forsøge at have mere fokus på meridianbanen i min praksis. Dvs. gode og lange stræk, der sammen skaber flow. Jeg har mange gamle følelser og stress i klemme, som manifesterer sig der, og det kan løses ved bl.a. yoga.

4. At tage mig god tid og lytte til min krop. Det er okay ikke at være bedst til alt og nogle gange sætte baren lidt lavere. Når jeg presser mig selv for meget, går det kun udover mig selv. Jeg skal også lære at trække vejret dybt ned i maven.

En behandling, der faktisk gør en forskel 3

Efter mit forløb med Lise, som altså sluttede i juli måned, valgte jeg at fortsætte for egen regning. Både fordi zoneterapi er utrolig behageligt og forløsende, men også fordi jeg får kendskab til min krops tilstand. Hvordan har jeg det lige nu? Er nogle af mine organer belastet? Er min krop stresset? Hvad vil være godt at gøre for mig selv herfra?

Til at starte med vil jeg gå der hver måned og i andre perioder måske oftere. Jeg føler, at jeg investerer i min fremtid og forstår meget bedre, hvorfor min krop reagerer som den gør.


KONKURRENCE: VIND ET ZONETERAPI BEHANDLINGSFORLØB HOS SANSELIG.DK


Jeg har også fået lov til at udlodde en præmie til én af jer, så I på egen krop kan mærke, hvad zoneterapi faktisk gør af fantastiske ting for alle mennesker – både store og små.

Der er derfor et behandlingforløb hos Lise fra Sanselig.dk på højkant (3 behandlinger af 1 time til en værdi af 1.425 kr.), og du vælger selv om det skal bruges på dig, din baby eller én du har kær.

En behandling, der faktisk gør en forskel 4

Behandlingen foregår på Islands Brygge i København og kan gå igang, så snart jeg har fundet en vinder og sendt gavekortet afsted. For at deltage skal I blot kommentere nedenfor, hvorfor I godt kunne tænke jer at prøve zoneterapi. Døjer I med nogle skavanker eller er der noget I godt kunne tænke jer at blive klogere på?

Jeg synes personligt det ér en fantastisk præmie, da det er en gave til eget helbred og krop. Det må være den ultimative form for selvforkælelse. Jeg finder en vinder i slutningen af ugen, så skynd jer at deltag ❤️


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

34 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments