Se mit nye blonde hår

Gun-Britt frisør

I torsdags skete det. Jeg bestemte mig for endelig at få farvet mit hår igen efter næsten 4 år uden. Jeg stoppede i sin tid med det, da jeg altid har fået farvet hår, og efter næsten 10 år med andre farver end min naturlige, syntes jeg det fortjente en pause. Det blev så til 4 år.

LÆS OGSÅ:
JEG HAR SERIØST FUNDET DEN BEDSTE FRISØR I ÅRHUS. SE HVEM HER

Jeg har dog længe været lidt træt af min naturlige hårfarve, som har tendens til at få et mat og rødligt skær. Derfor var jeg overbevist om der skulle ske noget nyt og jeg var ude i noget helt blond og køligt. Billederne var klar og jeg satte mig i stolen hos Simone Rosengaard, som altid klipper mig hos Gun-Britt. Hun er virkelig dygtig.

Gun-Britt frisør

Gun-Britt frisør

Da Simone kiggede på mine medbragte billeder, kunne jeg godt fornemme hun ikke syntes det var lige så god en idé som jeg gjorde. Det helt blonde hår kræver nemlig meget pleje samt regelmæssige touch-ups. Min hudtone er heller ikke optimal, da det ofte passer bedre sammen med skandinavisk hud.

Simone fik dog hurtig en anden idé. Vi skulle stadigvæk gå lysere, men med en karamelundertone. Jeg var solgt på karamel og satte mig egentlig bare tilbage i stolen, da jeg vidste resultatet vil blive godt.

Gun-Britt frisør

4 timer efter – inklusiv reflekser i hele håret, en olaplexbehandling samt en fantastisk klipning, gik jeg derfra med det pæneste hår jeg længe har haft. Længden er stadigvæk god og jeg fik tilmed klippet lidt skråt pandehår, for at få lidt kant.

Håret skal dog gerne bebeholde sit kølige look, da jeg foretrækker det sådan. Jeg er derfor begyndt at vaske det med Gun-Britts blonde shampoo, der hiver alt det “røde” ud, som jeg netop kan have tendens til.

Gun-Britt frisør

Jeg håber I får en god mandag. På cykelturen på vej ind til kontoret var vejret for en gangs skyld mildt og jeg kunne smide vanterne. Det tegner altså godt og jeg håber jeres dag bliver lige så fin ♥

Del indlægget

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

5 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments