Mit nyklippede hår

Mit nyklippede hår 1

I fredags satte jeg mig i frisørstolen hos Oliver fra Gun-Britt, der er min kyndige frisørekspert og som altid garanterer det fineste og naturlige hår. Eftersom det kun er nogle måneder siden jeg fik lavet balayage (se bare her), skulle jeg blot klippes denne gang.

LÆS OGSÅ:

JEG HAR SERIØST FUNDET DEN BEDSTE FRISØR I ÅRHUS

Se HER hvornår der er Cam Cam lagersalg København næste gang

Jeg kom egentlig ind i salonen uden nogle tanker – udover mit ønske om at kvitte de slidte spidser. Heldigvis havde Oliver en klar idé som jeg var med på. Der skulle lidt af længden, mit lange pandehår skulle klippes op, så ansigtet blev mere indrammet og så skulle der forskellige længder i håret, da det ellers hurtigt bliver meget tungt at se på.

Jeg er ikke god til fladt hår og vil gerne have fylde op omkring ansigtet, da det giver et mere tilfældigt look, og så får det mit ansigt til at se slankere ud. Jeg er lidt besværlig på det punkt, men Oliver løste det heldigvis til UG.

Udover en klipning fik jeg også en Olaplex behandling, der styrker og genopbygger det ødelagte hår. Det er virkelig en vidunderbehandling, og hvis ikke I har prøvet det før, så spørg lige efter det næste gang I skal til frisøren.

Nu kan mit hår forhåbentlig holde lidt tid. Der er ikke noget bedre end friske lette lokker op til sommeren og ferietid, hvor varmen kan være lidt slem.

I må have en skøn dag. Jeg er godt træt efter flere dage på farten og arbejder derfor hjemme i dag. Sylvester var pludselig også træt, og derfor fik han lov til at “komme” med på arbejde. Simpelthen så hyggeligt ❤️

Del indlægget

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments