Forberedelser til Nolas barnedåb

barnedåb

LÆS OGSÅ:

Få opskriften på verdens bedste velkomstdrink med hyldeblomst her

Jeg har slet ikke fået nævnt Nolas barnedåb herinde, har jeg? Om ikke andet bruger jeg meget af min tid på det lige nu, da vi ikke har styr på noget som helst udover datoen og kirke.

Nu er det ikke fordi vi har de store ambitioner for hendes barnedåb, vi holder det trods alt bare herhjemme, men det kunne alligevel være meget rart at få lagt bestillinger på kage, mad, pynt etc.

Jeg ved I elskede at læse om vores bryllup og de mange forberedelser tilbage i 2016, så derfor får I selvfølgelig også lov til at kigge med, når vi skal holde barnedåb. Ikke at det kommer til at fylde nær så meget, men lidt hyggeligt synes jeg alligevel det er.

Nolas barnedåb til september: Forberedelser til selve dagen og tanker om hvordan det gerne må forløbe

Sylvester blev døbt, da han var 5 måneder (se billeder fra dagen her), og det var en fantastisk dag med den nærmeste familie. Derfor skal Nola selvfølgelig også have en dejlig dag, hvor familien er samlet.

Det bliver småt, en 20-22 mennesker, men sådan foretrækker vi det også, og jeg ELSKER at kunne holde det selv, så man kan sætte sit eget præg på pynt, service, blomster og sammensætning af mad og drikkevarer. Det bliver lidt mere personligt og uhøjtideligt, og det kan vi jo godt lide.

Jeg har endda lige fået besked om at min far og familie fra Italien kommer. Det havde jeg slet ikke regnet med, men det gør mig så glad, da jeg ikke har set dem i snart to år. Min far bor som bekendt i Rom, og derfor er det ikke nemt, at ses så ofte som jeg gerne vil.

MEN tilbage til forberedelserne, for jeg har nogle tanker om hvordan det gerne må være. Jeg vil også meget gerne høre fra jer, hvis I ligger inde med nogle gode tips? Vi vil gerne undgå at lave for meget på selve dagen, så vi kan koncentrere os om Nola og gæsterne. Derfor ender vi også med at bestille mad udefra, men mere om det nedenfor.

Tankerne er;

.. at bestille mad udefra. Det skal være i form af tapas og fingermad, som folk nemt kan fylde op på en tallerken og som vi ikke skal bruge tid på at forberede eller varme i en ovn.

.. at vi skal byde gæsterne på kagetapas. Vi var først ude i en kage ala den her, med Nolas navn og dåbsdato på, men jeg tror vi vil prøve os med kagetapas denne gang. Jeg er vild med idéen om, at man kan servere et hav af kager, så der er lidt at vælge imellem, og som jordens største kagefan, er jeg selvfølgelig ret hooked på et kagebord.

.. at vi skal have fat i nogle fine balloner, en MySelfie, som vi forelskede os i her, engangsservice, blomster og duge.

.. at vi skal have udtænkt en plan for hvordan vi skal gøre plads til alle folk. Jeg tænker vi skal have lavet nogle hyggelige borde udenfor på terrassen, så lad os lige krydse fingre for fortsat godt vejr, så vi kan tage den i brug.

.. at drikkevarerne bliver i form af en cocktaildispenser med en frisk hjemmelavet lemonade samt nogle flasker champagne. Måske endda verdens bedste velkomstdrink? Simpelt, men godt.

Dåben nærmer sig, så vi har faktisk lidt travlt. Måske når jeg et enkelt indlæg mere inden hendes barnedåb, og ellers skal jeg nok dele nogle minder fra selve dagen, når den er veloverstået.

Byd endelig ind med gode tips. Hvordan holdte i jeres dåb eller navngivningsfest? Var I mange/få? Budgetvenlige idéer? Mad, drikkevarer, pynt? Anderledes tiltag? 

PSST… Jeg er meget aktiv på andre sociale kanaler, hvis du er til små glimt fra familielivet på Islands Brygge med min mand og to børn?

Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små personlige hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. Husk endelig også lytte til min podcast GÅSEHUD, hvor jeg deler uhyggelige historier om det overnaturlige.

Del indlægget

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

10 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments