Pigenavne som vi overvejer, men jeg har..

Pigenavne, vi overvejer..

Pigenavne

.. brug for jeres hjælp. Jeg har jo tidligere i det her blogindlæg fortalt jer, at hvis det havde været en dreng havde vi nærmest allerede et drengenavn klar. Men det er en anden sag, når det kommer til pigenavne. Der er ellers vildt mange flotte af slagsen, men endnu ikke nogle vi er helt hooked på.

Nu er der selvfølgelig også stadigvæk 5 måneder til, og der er ingen der siger hun allerede skal have et navn inden fødslen, men det kunne alligevel være meget rart at have ét vi troede det kunne blive.


LÆS OGSÅ: SE HER HVAD SYLVESTER OPRINDELIGT SKULLE HAVE HEDDET


Sylvesters navn fandt vi allerede omkring samme tid i min sidste graviditet. Vi har dog en liste med flotte pigenavne, som vi overvejer, og dem får I selvfølgelig lov at se.

Pigenavne på vores liste: Alva, Sally, Freja, Caroline, Filuca, Vilma, Hollie, Allie og Marlin.

Nogle dage sletter vi nogle og andre dage kommer der nye til. Problemet er nok, at der er SÅ mange muligheder. Det er virkelig svært og meget mere end sidste gang. Derfor tænkte jeg på om I mon vil dele jeres favorit navne til piger (eller drenge for den sags skyld – jeg er sikker på andre også vil få meget ud af det)?

Vi er både til traditionelle navne, men i den grad også navne, som ikke så mange hedder. Så længe det ikke bliver for specielt eller svært at udtale. Derudover leder vi efter et navn, der både kan udtales på dansk, italiensk og amerikansk af hensyn til vores familie. Det kan mange navne efterhånden, men der er også en del, der er svære at udtale på andre sprog.

Skal vi sætte gang i en inspirerende navneleg?

P.S Vores drengenavn var Vilfred. Det er det sødeste navn nogensinde jo ❤️ Bare hvis nogle af jer mangler lidt inspiration til dejlige drenge.


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

46 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments